Fòrum per la transició ecosocial "Construïm futurs (im)possibles"

divendres, 24 febrer, 2023 - 09:30 a dissabte, 25 febrer, 2023 - 17:30
Cotxeres de Sants i pati de Lletres de la Facultat Històrica de la Universitat de BarcelonaEl fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites, d'iniciatives de l’Economia Social i Solidària i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya. Un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments des d'una mirada àmplia i integral i per enviar un missatge polític d’unitat i força. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altra transició ecològica que ja s’està construint. Se celebrarà el 24 i 25 de febrer a Barcelona, al Centre Cívic Cotxeres de Sants i a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona.

El fòrum vol ser un punt d'inflexió en l'impuls de la transició ecosocial a Catalunya i esdevingui un espai per construir futurs possibles i desitjables entre totes. A més, per plasmar tota la feina que ja s’està fent, així com per fer visible el suport col·lectiu a aquest procés, us podeu adherir al procés del fòrum omplint aquest formulari, i fer visible aquesta aliança àmplia entre entitats, moviments i col·lectius per una transició ecosocial a Catalunya.

Tota la informació, la trobeu a Futursimpossibles.org/forum
  

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Economia
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Article

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

Article

Aquest mes de febrer 48 equipaments de la ciutat de Barcelona s'han sumat per lluitar contra el canvi climàtic

Butlletí