Fòrum per la transició ecosocial "Construïm futurs (im)possibles"

divendres, 24 febrer, 2023 - 09:30 a dissabte, 25 febrer, 2023 - 17:30
Cotxeres de Sants i pati de Lletres de la Facultat Històrica de la Universitat de BarcelonaEl fòrum vol ser una gran trobada de confluència de lluites, d'iniciatives de l’Economia Social i Solidària i moviments que treballen per la transició ecosocial a Catalunya. Un espai per avançar en l’estratègia i en l’articulació entre projectes i moviments des d'una mirada àmplia i integral i per enviar un missatge polític d’unitat i força. Vol ser també una trobada per celebrar i donar visibilitat a l’altra transició ecològica que ja s’està construint. Se celebrarà el 24 i 25 de febrer a Barcelona, al Centre Cívic Cotxeres de Sants i a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona.

El fòrum vol ser un punt d'inflexió en l'impuls de la transició ecosocial a Catalunya i esdevingui un espai per construir futurs possibles i desitjables entre totes. A més, per plasmar tota la feina que ja s’està fent, així com per fer visible el suport col·lectiu a aquest procés, us podeu adherir al procés del fòrum omplint aquest formulari, i fer visible aquesta aliança àmplia entre entitats, moviments i col·lectius per una transició ecosocial a Catalunya.

Tota la informació, la trobeu a Futursimpossibles.org/forum
  

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic
Economia
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Article

Aquest mes de febrer 48 equipaments de la ciutat de Barcelona s'han sumat per lluitar contra el canvi climàtic

Acte
10/11/2022 - 09:00
Carrer de Montalegre, 6. Barcelona (Aula Magna, Facultat de Geografia i Història de la UB)

Butlletí