Fòrum Indústria i Energia 2023

dimecres, 13 setembre, 2023 - 09:00 a 17:30
DFactory BarcelonaFIE2023
és la trobada de referència de la indústria i l'energia, que analitzarà els aspectes que influiran en procés de transició ecològica per garantir la competitivitat industrial, amb una atenció especial a Catalunya. El Fòrum Indústria i Energia organitza el FIE2023 amb la col·laboració del Consorci de Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Foment de Treball.

A l'esdeveniment, el FIE presentarà l'informe ‘D'on ve l'energia que utilitza la indústria?’, que analitza:

  • L'origen de l'energia utilitzada als processos industrials
  • Les tendències dels darrers anys
  • L'opinió dels experts en gestió energètica de la indústria

La jornada comptarà amb la participació dels principals actors implicats a la gestió energètica de la indústria: institucions públiques europees, nacionals i locals; la indústria i els seus representants sectorials, així com els productors i els distribuïdors d'energia.

Més informació
 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Butlletí