Fòrum Indústria i Energia 2023

dimecres, 13 setembre, 2023 - 09:00 a 17:30
DFactory BarcelonaFIE2023
és la trobada de referència de la indústria i l'energia, que analitzarà els aspectes que influiran en procés de transició ecològica per garantir la competitivitat industrial, amb una atenció especial a Catalunya. El Fòrum Indústria i Energia organitza el FIE2023 amb la col·laboració del Consorci de Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Foment de Treball.

A l'esdeveniment, el FIE presentarà l'informe ‘D'on ve l'energia que utilitza la indústria?’, que analitza:

  • L'origen de l'energia utilitzada als processos industrials
  • Les tendències dels darrers anys
  • L'opinió dels experts en gestió energètica de la indústria

La jornada comptarà amb la participació dels principals actors implicats a la gestió energètica de la indústria: institucions públiques europees, nacionals i locals; la indústria i els seus representants sectorials, així com els productors i els distribuïdors d'energia.

Més informació
 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
18/05/2023 - 18:30
Auditori del museu de la ciència del Cosmocaixa
Article

El nombre de recàrregues fetes amb Endolla Barcelona ha augmentat considerablement durant el primer semestre del 2023: de gener a juny s’han registrat un total de 68.265 recàrregues de vehicles elèctrics, un 40% més que durant el mateix període del 2022. La xarxa d’electromobilitat, líder a l'Estat espanyol, ja té 18.000 persones usuàries, un 32% més que ara fa un any, i disposa de 717 punts de recàrrega.

Acte

Butlletí