Formació per a compostaires

dimecres, 12 maig, 2021 - 18:00 a 19:30
Aula Ambiental Bosc Turull


Taller virtual per aprendre a compostar les restes orgàniques de la llar.

Sabies que les restes orgàniques de casa es poden transformar en un adob molt nutritiu per a les plantes del teu jardí o del Bosc Turull?

En aquesta sessió virtual coneixereu millor el món del compostatge, aprendreu com participar del compostatge comunitari o com fer-ne a casa vostra, o podreu resoldre els vostres dubtes i compartir les vostres experiències si ja esteu familiaritzats amb aquesta pràctica.

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a aula@boscturull.cat o bé al 93 213 39 45.

Organitzador: 
Aula Ambiental Bosc Turull i la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Categories: 
Ecològic

Relacionats

Article

La mesura de govern per a una alimentació sostenible recull les diferents línies d’acció i els diferents projectes que es duran a terme a Barcelona durant la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible, que se celebrarà a la ciutat durant tot el 2021. El projecte té un pressupost de prop de deu milions d’euros.

Article

Resultats de les sessions de les 48h d'agricultura i verd urbà a Barcelona.

Article

La Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible d’enguany a Barcelona és una oportunitat per valorar la petjada climàtica de les grans ciutats en l’actual model alimentari globalitzat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Barcelona ha encarregat a l’organització GRAIN una anàlisi rigorosa sobre el paper de la ciutat en aquest model agroindustrial que impacta negativament tant en el clima com en la sobirania alimentària de molts pobles. L’informe se centra concretament en la comercialització de la soia a través d’una de les principals infraestructures logístiques de la ciutat: el Port de Barcelona.

Butlletí