Festa de la Bicicleta 2022 a Barcelona

diumenge, 19 juny, 2022 - 10:00 a 15:00
Pg Lluís CompanysEl 19 de juny se celebra una nova edició de la Festa de la Bicicleta i després de dos anys, la ciutat recupera la Bicicletada, per posar en valor la importància i el creixement de la bicicleta en una jornada cívica i participativa.

La Festa de la Bicicleta vol promoure l’ús d’aquest tipus de transport, amb la mirada posada a un model de mobilitat segura, sostenible i saludable. Son dos esdeveniments oberts a tothom, amb propostes per a tots els públics.

Com a esdeveniment destacat, aquest 2022 torna la Bicicletada, que s’havia suprimit com a conseqüència de l’emergència sanitària provocada per la covid-19. La ciutat recupera aquesta tradicional passejada amb bicicleta pels carrers de la ciutat, amb la que els amants i aficionats de la bici podran pedalar per l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí.

Més informació

 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat i la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, el Parc Mòbil de la Diputació de Barcelona explica el seu compromís amb la mobilitat sostenible.

Notícia

El tribunal va anul·lar l'ordenança municipal que regula la ZBE per "falta d'informes determinants i per ser excessiu en l'àmbit geogràfic d'aplicació i en el tipus de vehicles exclosos".

Notícia

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

Butlletí