Exposició "L'Espai marí Costes del Garraf"

dimarts, 1 febrer, 2022 - 00:00 a dijous, 31 març, 2022 - 23:59
Centre d'Estudis del Mar. Passeig Marítim, 72. Sitges

L’Espai Marí Costes del Garraf és un dels espais litorals de Natura 2000, la xarxa de la Unió Europea que té per objectiu fer compatible la protecció dels hàbitats naturals amb l’activitat humana que s’hi desenvolupa.

La Diputació de Barcelona col·labora en la protecció de l’Espai Marí per mitjà de la recerca, la difusió i la sensibilització ambiental que es porta a terme des del Centre d’Estudis del Mar de Sitges.

L’Espai Marí forma part d’un extens àmbit natural protegit en el qual s’hi inclouen també els parcs terrestres del Garraf, el Foix i Olèrdola i l’Espai Natural dels Colls i Miralpeix, i pertany al Pla d’espais d’interès natural de Catalunya (PEIN). Està reconegut com a Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) i com a Lloc d’Importància Comunitària (LIC) per la Unió Europea, gràcies als hàbitats d’interès ecològic que hi acull, com ara la praderia de posidònia.

 Web de l'exposició

Horari: dilluns a diumenges d’11h a 14h


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Acte
18/09/2022 - 10:00
Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, 72, Sitges, 08870
Article

Aigües de Reus publica “La revolució de les aixetes”, un conte infantil sobre l’estalvi d’aigua. El conte vol ser un toc d’atenció i de conscienciació sobre la necessitat de l’estalvi d’aigua en l’actual context de sequera i emergència climàtica.​

Notícia

El port Grand Marina de Vilanova i la Geltrú participa en la iniciativa, que pretén millorar la qualitat de l'aigua i la sostenibilitat a les zones portuàries

Butlletí