Exposició "L'Espai marí Costes del Garraf"

dimarts, 1 febrer, 2022 - 00:00 a dijous, 31 març, 2022 - 23:59
Centre d'Estudis del Mar. Passeig Marítim, 72. Sitges

L’Espai Marí Costes del Garraf és un dels espais litorals de Natura 2000, la xarxa de la Unió Europea que té per objectiu fer compatible la protecció dels hàbitats naturals amb l’activitat humana que s’hi desenvolupa.

La Diputació de Barcelona col·labora en la protecció de l’Espai Marí per mitjà de la recerca, la difusió i la sensibilització ambiental que es porta a terme des del Centre d’Estudis del Mar de Sitges.

L’Espai Marí forma part d’un extens àmbit natural protegit en el qual s’hi inclouen també els parcs terrestres del Garraf, el Foix i Olèrdola i l’Espai Natural dels Colls i Miralpeix, i pertany al Pla d’espais d’interès natural de Catalunya (PEIN). Està reconegut com a Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) i com a Lloc d’Importància Comunitària (LIC) per la Unió Europea, gràcies als hàbitats d’interès ecològic que hi acull, com ara la praderia de posidònia.

 Web de l'exposició

Horari: dilluns a diumenges d’11h a 14h


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges, l’equipament d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona situat al passeig Marítim d’aquesta població del Garraf, ha ampliat part de les seves instal·lacions amb la renovació de l’Aula de la natura, un espai per desenvolupar-hi tallers i cursos per a escolars i públic en general sobre l’ecosistema marí de les Costes del Garraf.

Acte
05/06/2022 - 10:00
Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, 72, Sitges, 08870
Notícia

La regidoria de Serveis Urbans ha destinat un pressupost de 827.000 € per dur a terme la nova instal·lació. La depuradora està ubicada al carrer del Mirador del Port, a l’interior d’aquest complex portuari de Garraf.

Butlletí