Expoelèctric 2022

dissabte, 15 octubre, 2022 - 00:00 a diumenge, 16 octubre, 2022 - 23:59
Arc de Triomf, Barcelona

L’Expoelectric és l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa. 

El 15 i 16 d’octubre de 2022 celebrarà la seva 11a edició, a l’Arc de Triomf de Barcelona.

Es tracta d’una iniciativa pionera que, sota el missatge “Endolla’t, vine i gaudeix del vehicle elèctric”, apropa el vehicle de zero emissions i les energies renovables a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives, totalment gratuïtes i per a tots els públics, amb l’objectiu d’impulsar la mobilitat elèctrica i l’estalvi energètic.


Impulsat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia; l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa; la Diputació de Barcelona; l’Àrea Metropolitana de Barcelona; i ENGINYERS BCN, l’Expoelectric torna al Passeig Lluís Companys de Barcelona, el proper 15 i 16 d’octubre

L’esdeveniment de referència del sector dels vehicles elèctrics i les energies renovables del sud d’Europa té per objectiu liderar la correcta transició energètica en el sector de la mobilitat cap a un model més net.

Enguany també s’instal·larà l’Anella Energètica, que permet a l’Expoelectric esdevenir la primera fira del sud d’Europa que genera la seva pròpia energia elèctrica a través de l’autoconsum fotovoltaic i de vehicles interconnectats a la xarxa (V2G).

En aquesta edició, destaca la participació d’expositors de renom com KIA, Nissan, Mercedes- Benz, Hyundai, Lexus, Toyota, Cupra, Renault, Ford, MG, Audi i Volkswagen.

A través d’un ambient familiar i pròxim, la cita acosta el vehicle de zero emissions i les energies renovables a la ciutadania, amb activitats gratuïtes, formatives i informatives, per tots els públics, que es poden en la web https://www.expoelectric.cat/


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia
Mobilitat

Relacionats

Notícia

També s'està impulsant un prova pilot per programar la recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments municipals.

Notícia

L’Expoelectric ha tancat la seva 11a edició amb èxit d’assistència en les seves activitats i models exposats. S'ha celebrat la 11a edició amb la plena participació de la indústria de la mobilitat elèctrica i el vector de les energies renovables

Article

Endolla Barcelona, la xarxa d’electromobilitat pública, gestionada per Barcelona de Serveis Municipals (BSM), va tancar l’any 2022 amb 16.036 persones usuàries, un 68% més que l’any anterior i un augment del 60% de recàrregues fetes.

Les 107.344 recàrregues de vehicles elèctrics suposen un nou rècord històric des de la posada en marxa del servei. Tots aquests usos van suposar el subministrament d’1.134.000 kW h, un 102% més que durant el 2021.

Butlletí