European Shallow Geothermal Days

dimarts, 14 juny, 2022 - 09:30 a dimecres, 15 juny, 2022 - 17:00
Auditori ICGC i Hospital Sant Pau, BarcelonaEls propers dies 14 i 15 de juny, l’ICGC, organitza juntament amb l’European Geothermal Energy Council (EGEC), la Renewable Heating & Cooling-European Technology and Innovation Platform (RHC-ETIP), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i l'EuroGeoSurveys (EGS) la jornada " EUROPEAN SHALLOW GEOTHERMAL DAYS”.

L’esdeveniment de caire europeu, que té com a objectiu connectar els responsables polítics amb els científics per promoure i discutir oportunitats per impulsar aquesta tecnologia en la propera dècada. Aquest serà el primer any que aquest esdeveniment surt de Brussel·les, i s’organitza en un altre estat membre de la UE.   

Podeu consultar el programa actualitzat i registrar-vos a través d'aquest enllaç.

Més informació 

L’idioma de l’esdeveniment serà l’anglès.

 


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Barcelona Energia s’ha unit a la celebració de les Festes de la Mercè amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El nombre de recàrregues fetes amb Endolla Barcelona ha augmentat considerablement durant el primer semestre del 2023: de gener a juny s’han registrat un total de 68.265 recàrregues de vehicles elèctrics, un 40% més que durant el mateix període del 2022. La xarxa d’electromobilitat, líder a l'Estat espanyol, ja té 18.000 persones usuàries, un 32% més que ara fa un any, i disposa de 717 punts de recàrrega.

Butlletí