Dia Mundial del Medi Ambient a Barcelona

divendres, 2 juny, 2023 - 00:00 a diumenge, 18 juny, 2023 - 23:59
Barcelona

El Dia Mundial del Medi Ambient se celebra el dia 5 de juny a nivell internacional des del 1973 i Barcelona s’hi suma, un any més, amb un ampli programa d’activitats d’educació ambiental. El focus es posa en l’emergència climàtica i en la necessitat d’actuar d’una manera urgent diversificant els tipus de formats i temàtiques per tal d’aconseguir-ho. 

Una vintena d’activitats es desplegaran del 2 al 18 de juny en espais i equipaments d’educació ambiental de la ciutat per tractar temes com el cicle urbà de l’aigua, la biodiversitat a la ciutat, les formes de mobilitat sostenible, la prevenció de residus, l’estil de vida residu zero, l’agricultura o la meteorologia, entre d’altres.

PROGRAMACIÓ


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Butlletí