Dia mundial del Medi Ambient 2020 a Barcelona: Repensem-nos

divendres, 5 juny, 2020 - 12:00 a 13:30
Trobada en línia

La conferència d’aquest any posarà el focus en la necessitat de sortir de la crisi de la covid-19 potenciant la sostenibilitat i la transició ecològica, amb base científica, tenint present la salut i la justícia social. 

Comptarem amb una ponència de la Dra. Marta G. Rivera-Ferre, directora de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC i coautora d’informes del Panell Intergovernamental de la ONU sobre canvi climàtic (IPCC).

La Marta Guadalupe té un perfil multidisciplinari en l’anàlisi de les interaccions entre la societat i el medi ambient en els sistemes agroalimentaris, amb èmfasi en la sobirania alimentària. El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, òrgan de participació i representació de la xarxa Barcelona + Sostenible, presentarà el seu posicionament davant la crisi: alerta, oportunitats, compromís, exigència i crida a l’acció. 

L’acte clourà amb la intervenció del regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia.

Inscripcions: Si no us heu inscrit encara, podeu fer-ho fent clic al següent enllaç*
*L’acte es realitzarà en format virtual, les persones inscrites rebreu per correu electrònic l’enllaç a la plataforma per accedir-hi. 
 
Consulteu el conjunt d’activitats organitzades en el marc del #DiaMundialdelMediAmbient #BcnSostenible,  a la següent notícia.
 
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

El programa Escoles + Sostenibles ha organitzat durant el curs escolar 2020-2021 diferents activitats amb 358 escoles de la ciutat per celebrar el seu vintè aniversari i la tasca desenvolupada per promoure la sostenibilitat des de l’educació. En la cloenda del curs, celebrada en línia, hi han participat més de mil alumnes d’una cinquantena de centres i s’ha fet un repàs de les diferents iniciatives sostenibles impulsades per diferents escoles.

Notícia

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

Acte
18/03/2021 - 14:45

Butlletí