Dia mundial del Medi Ambient 2020 a Barcelona: Repensem-nos

divendres, 5 juny, 2020 - 12:00 a 13:30
Trobada en línia

La conferència d’aquest any posarà el focus en la necessitat de sortir de la crisi de la covid-19 potenciant la sostenibilitat i la transició ecològica, amb base científica, tenint present la salut i la justícia social. 

Comptarem amb una ponència de la Dra. Marta G. Rivera-Ferre, directora de la Càtedra d’Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la UVic-UCC i coautora d’informes del Panell Intergovernamental de la ONU sobre canvi climàtic (IPCC).

La Marta Guadalupe té un perfil multidisciplinari en l’anàlisi de les interaccions entre la societat i el medi ambient en els sistemes agroalimentaris, amb èmfasi en la sobirania alimentària. El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, òrgan de participació i representació de la xarxa Barcelona + Sostenible, presentarà el seu posicionament davant la crisi: alerta, oportunitats, compromís, exigència i crida a l’acció. 

L’acte clourà amb la intervenció del regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia.

Inscripcions: Si no us heu inscrit encara, podeu fer-ho fent clic al següent enllaç*
*L’acte es realitzarà en format virtual, les persones inscrites rebreu per correu electrònic l’enllaç a la plataforma per accedir-hi. 
 
Consulteu el conjunt d’activitats organitzades en el marc del #DiaMundialdelMediAmbient #BcnSostenible,  a la següent notícia.
 
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Més de 170 infants i professorat d'infantil, primària i educació especial van participar en l’esdeveniment als Jardins Joan Brossa, en un matí ple de jocs i activitats de descoberta de l’entorn.

Acte
11/06/2022 - 11:00
Parc de la Barceloneta, Barcelona

Butlletí