Dia Mundial de Medi ambient 2021: "Joves i Natura"

dilluns, 7 juny, 2021 - 17:00
Sessió virtual

El pròxim 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient. Per commemorar-lo, el dilluns 7 de juny a les cinc de la tarda (17.00h) s’organitza l’acte virtual "Joves i Natura", un acte pensat amb els joves i on ells seran els veritables protagonistes.

Comptarà amb la conducció de Mònica Usart, periodista i meteoròloga, i la intervenció de representants dels joves catalans que van participar a la Cimera Mundial de la Joventut de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN). A més, sota el títol "I tu, què fas per la natura?" comptarem amb una taula rodona on intervindran joves catalans que, d’una manera o altra, estan compromesos amb la seva conservació.

Són: 

  • Yas Recht, pastora de Circus
  • Verónica Couto, CREAF
  • Alex Cerón, Newex
  • Joan Grivé, ambientòleg i influencer

INSCRIPCIONS


 

Organitzador: 
Generalitat de Catalunya
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Aquest és el cinquè vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

 

ArticleAquest és el quart vídeo participatiu que neix fruit dels tallers organitzats per l'Ajuntament de Granollers soci de Climatubers. El projecte CLIMATUBERS – INFLUENCERS FOR CHANGE, reuneix organitzacions que treballaran per vincular les tecnologies digitals amb l'acció social, i poder jugar un paper en l’activació del debat públic i en la creació de solucions.

Butlletí