DEBAT: CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana

dijous, 14 juny, 2018 - 18:30
Palau Macaya
Geolocation

CLOENDA DEL CICLE "CRÉIXER SENSE CONSUMIR: EXPERIÈNCIES D'ECONOMIA CIRCULAR"

CIUTAT CIRCULAR: Amsterdam, tecnologia sostenible i creativitat ciutadana, amb Sladjana Mijatovic, responsable d'Innovació circular de la ciutat d'Amsterdam. Moderadora: Ariadna Oltra, periodista.  

Els desafiaments col·lectius de les ciutats en què vivim són enormes. Com podem redistribuir l’espai, replanificar les infraestructures i els serveis, l’habitatge i la mobilitat? Com podem gestionar eficientment l’energia, reutilitzar l’aigua i recircular els materials i els recursos?

La tecnologia i internet hi tenen un paper essencial, però és l’energia de les persones, la creativitat, la cooperació entre iguals allò que fa que les societats avancin. Amsterdam es repensa amb visió i acció circulars com a laboratori urbà. Conèixer-ho ens permetrà pensar, també, a com ho podem aplicar a la nostra llar i a les nostres ciutats.

 

Organitzador: 
Palau Macaya / Direcció científica: ERF - Estudi Ramon Folch i Associats, S.L.
Contacte: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Economia
Energia
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa en funcionament una nova edició del servei gratuït de diagnosi energètica i de gestió de residus per a les empreses del municipi

Article

 


Fins al 15 de novembre es poden presentar les candidatures per al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2023, un guardó que reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin criteris d'economia circular.

Notícia

Enguany ha incorporat com a novetat l'intercanvi de llibres i complements, a més de roba.

Butlletí