Conferència: La pobresa energética: conclusions i resultats

dimecres, 8 febrer, 2017 - 16:00 a dijous, 9 febrer, 2017 - 15:59
Palau Macaya
Geolocation

Cicle : Pobresa energètica, una mirada nova. La pobresa, energètica i global

A la primera sessió coneixerem iniciatives internacionals i estudis d’àmbit global i local per mostrar una visió holística del tema. A la segona sessió es realitzarà una posada en comú i exposició dels resul-tats dels grups de treball que es realitzaran amb motiu de les jornades. Hi haurà una dinàmica partici-pativa per definir propostes pràctiques amb la participació de representants de les administracions pú-bliques.

Posada en comú i exposició dels resultats dels dos seminaris i  dinàmica participativa amb l'objectiu de fer concretar les propostes pràctiques per fer front a la pobresa.

A càrrec de: Rafael Ribó, del Síndic de Greuges de Catalunya, i representants de totes les administracions públiques.

Horari:

16:00h Benvinguda

16.05h Exposició dels participants dels grups de treball

17.15h Dinàmica co-creativa per a l’aportació dels representants institucionals per solucionar el repte

18:00h Dinàmica co-creativa amb la participació del públic

18.25h Pre-classificació de les idees aportades

18.45 Definició de les línies estratègiques per treballar

18.50h Conclusions i Comiat


INSCRIPCIONS

 

 

En col·laboració amb:

   

 

 


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Barcelona Energia s’ha unit a la celebració de les Festes de la Mercè amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Article

El nombre de recàrregues fetes amb Endolla Barcelona ha augmentat considerablement durant el primer semestre del 2023: de gener a juny s’han registrat un total de 68.265 recàrregues de vehicles elèctrics, un 40% més que durant el mateix període del 2022. La xarxa d’electromobilitat, líder a l'Estat espanyol, ja té 18.000 persones usuàries, un 32% més que ara fa un any, i disposa de 717 punts de recàrrega.

Butlletí