CONAMA local Saragossa 2023 "Accelerant la transformació de les ciutats"

dimarts, 21 març, 2023 - 00:00 a dijous, 23 març, 2023 - 23:59
SaragossaSaragossa serà la seu els propers 21, 22 i 23 de març del Conama Local 2023, la trobada biennal de pobles i ciutats per la sostenibilitat que impulsa la Fundació Conama, entitat organitzadora del Congrés Nacional de Medi Ambient. Aquest esdeveniment, que ja s'ha celebrat a altres ciutats espanyoles com Vitòria, València, Màlaga o Sevilla, arriba ara a la capital aragonesa com a reconeixement a la seva trajectòria en polítiques de sostenibilitat i l'impuls d'estratègies com Saragossa Zero Emissions, que li ha valgut ser seleccionada per la UE per a la Missió de les 100 Ciutats Intel·ligents i Climàticament Neutres el 2030, o el seu Pla d'Adaptació al Canvi Climàtic.

Sota el lema “Acció. Accelerant la transformació de les ciutats”, Etopia Centre d'Art i Tecnologia de Saragossa, acollirà un congrés de referència a Espanya que pretén accelerar la transició ecològica a les ciutats, espais clau per lluitar contra el canvi climàtic i per assolir les metes fixades a la ciutat Agenda 2030, que es materialitzen a les Agendes Urbanes Locals. Aquesta cita reunirà els principals experts nacionals i altres ciutats de referència en la implantació de polítiques sostenibles a Espanya i tindrà 3 eixos principals: Natura i salut, economia circular i neutralitat climàtica. 

Ja teniu el programa disponible per consultar.

La trobada, que es desenvoluparà gràcies a un acord signat entre l'Ajuntament de Saragossa i la Fundació Conama, se celebra en els anys imparells com a complement al Congrés Nacional de Medi Ambient, l'esdeveniment més important del país a la material que compta amb una mitjana de més de 6.000 assistents per edició.

Més informació


 

Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Compra verda/Consum
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Enguany l’abundància de papallones a les ciutats és molt menor, les plantes s'assequen per la manca d'aigua i aquests animals es queden sense aliment.

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Butlletí