Busseig i caiac al Centre d'Estudis del Mar a Sitges

Repeteix cada setmana cada Diumenge 1 times. Also includes dg. ag. 09 2020.
diumenge, 2 agost, 2020 - 10:00 a dilluns, 3 agost, 2020 - 09:59
diumenge, 9 agost, 2020 - 10:00 a dilluns, 10 agost, 2020 - 09:59
Centre d'Estudis del Mar, Sitges

Des del Centre d'Estudis del Mar (CEM) de la Diputació de Barcelona, ubicat a Sitges, oferim activitats lúdiques i educatives per públic infantil i de totes les edats, vinculades a la descoberta del litoral i el medi marí. A causa de la situació sanitària actual, es garanteix que les activitats proposades es realitzen amb totes les mesures de seguretat.

Hem programat sortides de busseig amb tub i ulleres, a davant del CEM  i  també una ruta per mar amb caiac.

Poden participar-hi fins a 10 persones. Els grups estan acompanyats pels nostres monitors, que introdueixin en les tècniques de busseig o les d’anar amb un caiac, i a la vegada es pot gaudir de l'observació del fons marí i de la vista de la costa des del mar.

Les dates per a fer aquestes activitats son:

2 d’agost: Busseig a sota l’aigua .

9 d’agost : Ruta pel mar en caiac

Per a mes informació o reserves, s’ha de contactar per correu electrònic: cem@diba.cat


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua
Educació ambiental

Relacionats

Article

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, en coordinació amb la Xarxa de Biblioteques Municipals organitzem un seguit de tallers de contacontes del llibre El senyor Riu, per sensibilitzar als infants sobre el cicle de l’aigua.

Notícia
També es detecta Corriol camanegre a Cubelles

El Corriol petit (Charadrius dubius), un tipus d’ocell catalogat com a espècie protegida d'interès especial, ha nidificat per primera vegada a les dunes de la Platja de Les Botigues de Sitges durant el confinament.

Notícia

Sitges, Vilanova, Cubelles, Cunit, Calafell, el Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Vila-seca, Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, planificar accions conjuntes per la prevenció del contagi, oferint el litoral com un espai saludable i font de salut.

Butlletí