BioCultura Barcelona

dijous, 20 abril, 2023 - 12:14

BioCultura, la fira líder d'aliments ecològics torna a Barcelona

A més de l'oportunitat d’omplir el cistell amb els millors productes ecològics i locals, la fira també ofereix als i les professionals activitats específiques per dinamitzar el sector, presentar les tendències més innovadores i buscar noves col·laboracions.

A punt de complir tres dècades a Catalunya, BioCultura treu de nou múscul i s’erigeix en la gran referència del sector ecològic i, a més, amb la seva presència ens recorda que totes les tendències que va avançar al seu dia es mostren completament consolidades i a l’alça a la societat actual.

Tot i que BioCultura s’adreça principalment al públic consumidor, l’espai professional és un dels grans atractius de la fira. De fet, una bona part del públic que hi assistirà, és professional. Segons l’organització, al voltant dels 2.000 a cada edició. Per aquest motiu, la fira també compta amb una sèrie d’activitats professionals que tenen per objectiu dinamitzar el sector ecològic, presentar les tendències més innovadores, buscar sinergies per superar reptes, etc.

Entres les activitats previstes, destaquen les tres taules rodones que tindran lloc divendres 5 de maig a la tarda. A les 17.00 h, “Diagnòstic de situació: Reptes i oportunitats del sector de l’agroalimentació ecològica en l’actualitat”, amb Natureco, Artiga Coop, Veritas i el Servei d’Ordenació Agrícola.

Una hora més tard, a les 18.00 h, “L’oportunitat de la restauració col·lectiva com a motor de la introducció de productes ecològics al consum”, amb RestauracióColectiva.com, la Xarxa Agroecològica de Menjadors Escolars de Catalunya (XAMEC) i Veritas.

I finalment, a les 19.00 h, la taula rodona “Quan l’agrupament fa la força, la cooperació en la comercialització de productes ecològics”, amb l’Oficina Conjunta de l’Alimentació Sostenible, Apaema i Gestión Integral Agroecológica para los Sistemas Alimentarios Territorializados (GIASAT).


 
Municipis: 
Categories: 
Compra verda/Consum
Ecològic

Relacionats

Article

La Universitat de Barcelona promou la mobilitat sostenible entre els seus treballadors i treballadores durant els desplaçaments laborals, gràcies a la Flota UBici, una iniciativa reconeguda com a una de les Bones idees per canviar el món de 2022. Voleu conèixer tots els detalls?

Notícia

Unes 200 persones van assistir el 6 de juliol a l’acte de constitució de l’Assemblea Catalana per la Transició Ecosocial.

Article

L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha publicat una nova eina web per seguir l’evolució de la qualitat de l’aire a Barcelona.

Butlletí