Accelerem la transició ecosocial: ‘El futur és ara’

dissabte, 10 juny, 2023 - 10:00
CCCB, Barcelona

El dia 10 de juny t’esperem a la Sala Teatre del CCCB per debatre sobre emergència climàtica, biodiversitat, reducció d’emissions, transició justa

Vivim una emergència climàtica que requereix una resposta decidida, constant i urgent articulada col·lectivament

‘El futur és ara’ vol sumar forces de les entitats d’arreu de Catalunya per a fer sentir la nostra veu

L’emergència climàtica requereix una resposta decidida, urgent, constant i col·lectiva, amb  amplis espais de diàleg. Dissabte 10 de juny, a les 10.00 h, especialistes de referència, organitzacions i col·lectius diversos, prenem la iniciativa. Presenten la jornada Francesc Mauri, meteoròleg, i Carlota Bruna, activista mediambiental.

https://www.elfuturesara.cat/


 

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

L’actual emergència climàtica en la qual ens trobem necessita que actuem de manera resolutiva, constant i amb urgència, fomentant la cooperació a través de l’extens diàleg i consens. Amb aquest propòsit, el 10 de juny, diferents organitzacions socioambientals de tota Catalunya es va reunir en una conferència conjunta per sumar forces.

Article

La cinquena edició de la Marató per l'Emergència Climàtica de l'Ajuntament de Barcelona ha aconseguit reduir el consum d'electricitat en un 12,9%, un 10,7% el gas natural i un 6% l'aigua.

Article

L’Assemblea Ciutadana pel Clima celebra aquesta setmana una sèrie de sessions de debat sobre mobilitat, consum i energia, els tres temes centrals que han estat escollits pel centenar de participants de la trobada deliberativa. Aquesta iniciativa vol donar resposta a la pregunta “Què podem fer per a fer front a l’emergència climàtica a Barcelona?” des d’un punt de vista local amb l’objectiu de concretar accions i solucions per a millorar la ciutat.

Butlletí