9è Mercat d'Intercanvi i Segona Mà a Cunit

diumenge, 13 març, 2016 - 09:00 a dilluns, 14 març, 2016 - 13:59

A les parades s'hi podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu, parament de la llar o material de jardineria, entre d’altres productes. Està expressament prohibida la venda d’animals i de productes alimentaris així com de productes que no siguin de segona mà.   
 

Geolocation

 

El mercat tindrà lloc el diumenge, 13 de març de 10 a 14 h al lloc habitual: les esplanades dels equipaments municipals ubicats al c. dels Horts, 5 i 7.
   
La participació en el mercat és gratuïta.  L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s'assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris  següents: tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels  sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció.  

Aquesta novena edició, la primera que es celebrarà aquest any, ofereix una vegada més la oportunitat  de posar en pràctica d’altres formes de consumir i la possibilitat d’esgotar la vida útil dels objectes que tenim a casa,  contribuint així a una reducció del nombre de residus que produïm. 

El mateix dia del mercat també es podrà visitar l’exposició: “Experiències d’autocompostatge a Catalunya” que ens convida a conèixer diverses experiències sobre compostatge que es realitzen arreu del país.

L’exposició, cedida per l’Agència Catalana de Residus de Catalunya, estarà instal·lada a la sala polivalent de l’Espai d’atenció a les persones, al c. dels Horts, 5.

Organitzador: 
Ajuntament de Cunit
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El municipi de Fonollosa ha reduït el 77% les tones de rebuig que portem a l'abocador, passant de 36 tones al mes de mitjana (amb l'antic sistema), a 8,4 tones al mes amb els contenidors tancats.

Article

El Mercat Municipal "La Plaça" de Sant Feliu de Llobregat s'ha sumat a la campanya "Mercats sostenibles. Adeu als plàstics d'un sol ús!"  juntament amb mercats de Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, Granollers, Vilafranca, Igualada i Vilanova i la Geltrú. La campanya promoguda per la Diputació de Bacelona té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer la problemàtica dels plàstics i promoure un canvi d'actitud i hàbits per reduir-ne el consum.

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Butlletí