9è Mercat d'Intercanvi i Segona Mà a Cunit

diumenge, 13 març, 2016 - 09:00 a 14:00

A les parades s'hi podran dur llibres, pel·lícules, roba i complements, instruments musicals, material informàtic, petits electrodomèstics, jocs i joguines, material esportiu, parament de la llar o material de jardineria, entre d’altres productes. Està expressament prohibida la venda d’animals i de productes alimentaris així com de productes que no siguin de segona mà.   
 

Geolocation

 

El mercat tindrà lloc el diumenge, 13 de març de 10 a 14 h al lloc habitual: les esplanades dels equipaments municipals ubicats al c. dels Horts, 5 i 7.
   
La participació en el mercat és gratuïta.  L’Ajuntament disposa d’un nombre limitat de places que s'assignaran entre les persones sol·licitants d’acord amb els criteris  següents: tindrà prioritat la ciutadania de Cunit, d’aquests, l’ordre d’inscripció i, pels  sol·licitants d’altres municipis, s’assignaran els espais per ordre d’inscripció.  

Aquesta novena edició, la primera que es celebrarà aquest any, ofereix una vegada més la oportunitat  de posar en pràctica d’altres formes de consumir i la possibilitat d’esgotar la vida útil dels objectes que tenim a casa,  contribuint així a una reducció del nombre de residus que produïm. 

El mateix dia del mercat també es podrà visitar l’exposició: “Experiències d’autocompostatge a Catalunya” que ens convida a conèixer diverses experiències sobre compostatge que es realitzen arreu del país.

L’exposició, cedida per l’Agència Catalana de Residus de Catalunya, estarà instal·lada a la sala polivalent de l’Espai d’atenció a les persones, al c. dels Horts, 5.

Organitzador: 
Ajuntament de Cunit
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Pas endavant del Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses per augmentar la proporció de recollida selectiva al municipi. És per això que, aquesta setmana començaran a repartir dos nous cubells per a la recollida del rebuig i de la matèria orgànica necessaris per implantar el nou pagament per generació que s’aplicarà a partir de l’1 de gener de 2022.

Notícia

La implantació del nou servei de recollida de residus municipals amb contenidors intel·ligents s’ha implantat a més de 3.300 llars de 15 municipis

Article

Guia didàctica i intuïtiva, que facilita una tasca a vegades complexa i que afegeix consells diaris sobre com reciclar correctament qualsevol material que puguem tenir a casa.

Butlletí