SETMANA DE LA NATURA 2024

dimecres, 22 maig, 2024 - 00:00 a dimecres, 5 juny, 2024 - 23:59

La Setmana de la Natura 2024 tindrà lloc del 22 de maig al 5 de juny i ens encantaria comptar amb vosaltres per a l’organització d’una o més activitats!

Després de l’èxit de la darrera edició, esperem enguany poder celebrar una gran 9a edició de la Setmana de la Natura, i per això volem comptar amb la vostra participació i implicació.

La Setmana de la Natura dona el seu tret de sortida amb el Dia Internacional de la Diversitat Biològica (22 de maig), inclou el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) i finalitza amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny). A través de les activitats que s’organitzen arreu del territori podrem conèixer com implicar-nos col·lectivament per mantenir el bon funcionament dels ecosistemes i fomentar la connectivitat ecològica.

#ConnectemLaNatura

 


 

Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

La sequera acumulada suma 66.500 hectàrees doblant l’afectació del 2022 que va ser de 33.000 ha i les comarques de la meitat nord de Catalunya continuen essent les més afectades.

Notícia

En les darreres setmanes, s’han alliberat a diferents torrents del Parc Natural del Montseny 620 exemplars de tritó del Montseny (Calotriton arnoldi), una espècie catalogada en perill crític d'extinció i endèmica de Catalunya. 

Butlletí