El cas de Lymbus: “treballar a pagès per una agència internacional”

Reportatge. Especial Teletreball i mobilitat sostenible

Cap de redacció

25/10/2023 - 10:31

La mobilitat sostenible és un dels eixos centrals per a la reducció de les emissions de CO₂ a escala mundial.

Quan parlem de desplaçaments, els que responen a motius laborals representen un enorme percentatge. Segons les últimes dades de mobilitat de l’Institut Nacional d’Estadística, el 60% dels desplaçaments obligatoris (és a dir, per estudis o feina) continuen fent-se en transport privat.

Parlem amb els membres de Lymbus, una agència que va néixer de la mà de Kilian Jornet i que en aquests moments treballa en iniciatives d'arreu del món a través d'un projecte 100% basat en el teletreball. Parlem amb en Pau, soci fundador, l'Abril, de l'equip de comunicació i en Marc, que treballa a màrqueting. 

 


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Entrevista
Daniel García és membre del sindicat UGT

Des de Sabadell, la seva ciutat, ens explica les possibles solucions per reduir al mínim la petjada de carboni en els trajectes a la feina i quins són els principals problemes a l’àrea metropolitana de Barcelona per aconseguir-ho.

Entrevista
Xavier Codina és membre d'Anthesis Lavola

Amb el Xavier parlem dels incentius i responsabilitats que tenen les empreses i les administracions públiques per contribuir al fet que els treballadors optin per formes de desplaçament poc o gens contaminants.

Entrevista
Cristina Garrido, CEO d'Anteverti

Ubicats a Barcelona, l’empresa s’encarrega de treballar amb governs i entitats privades per analitzar les tendències del futur en matèria de sostenibilitat. En aquesta entrevista ens parla de les set tendències més importants per desplaçar-nos d'ara endavant.

Butlletí