Vuitena mostra d'objectes reciclats i reutilitzats al CRIA de Vilanova i la Geltrú

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
12/05/2014 - 00:00

El Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA) de Vilanova i la Geltrú acull del 12 de maig al 5 de juny la VIII Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats.

L'exposició recull els treballs dels alumnes que cursen educació infantil, primària i secundària, de totes les escoles de Vilanova i la Geltrú, en una de les principals accions d'educació ambiental escolar, dins el marc del projecte Agenda 21 escolar, que impulsa la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG.

Les creacions han estat realitzades a partir de materials recuperats de les escombraries, els quals han estat transformats per donar-los una nova utilitat. Així, es pot veure des d'objectes creatius i funcionals, a d'altres de més lúdics, experimentals o artístics.

Com a novetat, la Mostra incorpora dues modalitats de participació. La primera és la de d'exhibició, com s'ha vingut fent fins ara, i la segona és la modalitat de concurs. En aquesta es concedirà un premi individual, Premi Creatiu, a l'autor/autora de l'obra, i el premi col·lectiu, Premi Sostenible, que premiarà al centre educatiu al que pertany l'autor/autora de l'obra.

Els premis es lliuraran dissabte 7 de juny, en el marc de la celebració de la III Fira Ambiental de Vilanova i la Geltrú, on també hi haurà una selecció de les obres presentades

L'objectiu de la Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats és conscienciar als infants i joves de la necessitat de viure en un món més sostenible, i que s'adonin de les múltiples vides que pot tenir un objecte. En definitiva, es porta a la pràctica el concepte de les tres R (Reduir, Reciclar, Reutilitzar). L'acció també pretén fomentar l'intercanvi d'idees i de propostes pedagògiques entorn l'ús racional dels recursos i la reutilització dels materials de rebuig.

L'exposició del CRIA es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 a 13h, i dimarts i dijous de 17 a 20h. (carrer de Bonaire, 1)

AdjuntMida
Image icon cria.jpg25.17 KB

Relacionats

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Notícia

Butlletí