Vilanova i la Geltrú s'adhereix a la campanya l'Hora del Planeta

Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
30/03/2012

Aquest dissabte 31 de març s'ha celebrat la campanya L'Hora del Planeta. Es tracta d'una iniciativa de l'ONG WWF que es ve organitzant a nivell mundial des de fa 6 anys i que l'any passat va aconseguir que 5.251 ciutats, de més de 135 països i territoris d'arreu del món, s'hi adherissin.

Enguany, el lema d'aquesta campanya de sensibilització en defensa del medi ambient i en contra del canvi climàtic ha estat "apaga el llum, encén el planeta", i ha tingut com a objectiu aconseguir mobilitzar 6.000 ciutats d'arreu del planeta i prop de 2.000 milions de persones.

Vilanova i la Geltrú és una de les ciutats que s'ha afegit a la campanya. És per això que des de l'Ajuntament de la ciutat ha decidit apagar els llums, entre les 20.30 i les 21.30h, de les façanes del Mercat Central, de l'edició Neàpolis, del Teatre Principal, del castell de la Geltrú, així com una part de l'enllumenat de la plaça de la Vila i de la rambla Principal.

AdjuntMida
Image icon 60+earth_hour.gif13.44 KB

Relacionats

Notícia

La diagnosi urbanística de Vilanova i la Geltrú destaca el desenvolupament territorial mesurat i sostenible com un dels elements claus actuals i de futur. 

Notícia

Els municipis que han posat en marxa aquesta iniciativa comparteixen una unitat geogràfica de costa, pertanyents a diverses comarques i demarcacions provincials, però units per un problema: l’impacte dels efectes del canvi climàtic sobre les platges, que no entén de fronteres administratives.

Butlletí