Vilanova i la Geltrú impulsa una xarxa catalana d'agències locals de l'energia

L'objectiu és aconseguir gestionar la seva activitat de forma conjunta
ACN
06/08/2008 - 00:00

La capital del Garraf lidera una iniciativa per endegar el procés de constitució d'una xarxa o agrupació d'agències de l'energia d'àmbit català. L'objectiu és que, a partir de l'intercanvi d'experiències, es pugui debatre sobre la finalitat de les agències locals d'energia, el tipus de serveis que presten i aconseguir gestionar activitats de manera conjunta. La proposta de coordinació i creació de la xarxa d'agències de l'energia a nivell català també versarà sobre la seva relació amb administracions com el Departament de Medi Ambient, l'ICAEN o les diputacions i la disponibilitat per contractar productes que puguin ser emprats per a tots els serveis.

En aquesta línia, la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Iolanda Sanchez, ha afirmat que és "conscient" que la lluita contra el canvi climàtic passa per fer una gestió "eficient" dels recursos tècnics i polítics, i que la suma d'esforços i la coordinació d'experiències d'entitats municipalistes en el camp de l'energia permetrà "millorar i reforçar aquesta gestió".

Relacionats

Article
 

Durant la temporada 2021 ha continuat l'èxit en la nidificació de corriol camanegre a la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú, tant a l'espai tancat del torrent, com als tres espais amb mesures de protecció fora del tancat permanent. Enguany s'han comptabilitzat 13 nius, 29 ous, dels quals n'han nascut 24 pollets i d'aquests, 21 exemplars han arribat a "juvenils".

Acte
11/11/2021 - 00:00
Vilanova i la Geltrú
Notícia

Aposta per augmentar el reciclatge amb la implantació del sistema porta a porta l'any 2022

Butlletí