Vila-seca continua la campanya per al foment de la recollida selectiva i la prevenció de residus

08/09/2023 - 10:00

La campanya d’educació i sensibilització ambiental se centra aquest estiu al nucli de la Pineda.

Des de principis del passat mes de juliol, l’Ajuntament de Vila-seca està duent a terme una campanya d’educació i sensibilització ambiental al nucli de la Pineda, amb l’objectiu de promoure un bon funcionament de la recollida selectiva dels residus municipals, tant en els espais d’ús públic com en l’àmbit domèstic. Especialment, es treballa en la sensibilització vers els veïns i turistes que la recollida selectiva és de vital importància també en zones de lleure com la platja.

En aquest sentit, la campanya contempla que les actuacions de primera línia de costa s’adrecin a dos col·lectius diferents: per una banda, als responsables i personal treballador de les guinguetes de la platja, i, per altra banda, als usuaris presents a la platja de la Pineda.

Pel que fa a les actuacions vinculades a la prevenció i millora de la recollida selectiva en l’àmbit domèstic i el foment de la deixalleria mòbil i minideixalleries, s’adrecen tant als residents empadronats com als propietaris o llogaters de segones residències, especialment als de llarga estada.

Les actuacions que es duen a terme durant aquesta campanya són: Promoció dels cubells de recollida selectiva a la platja de la Pineda; tallers familiars d’educació ambiental a la platja, de dilluns a divendres al Club Infantil, de 19.30 a 20.30 h; punts informatius pel foment de la prevenció, la recollida selectiva i el servei de deixalleria (mòbil i minideixalleria); material comunicatiu pels residents de la Pineda.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El PTT de Sant Celoni ha rebut el primer premi del guardó ImpulsFP que atorga el Departament d'Educació de la Generalitat, corresponent al servei territorial Maresme-Vallès Oriental. 

Notícia

Una quinzena de centres transmeten l'ensenyament d'aquesta tècnica.

Article

El Jardí Agroecològic de Barberà del Vallès va acollir la seva primera visita escolar el passat 16 de maig. Va ser l'alumnat de 3r de primària de l’Escola Del Bosc qui va inaugurar aquest espai que neix amb la voluntat de desenvolupar experiències i activitats educatives relacionades amb l’agroecologia i el medi ambient per a la ciutadania, escoles, famílies i empreses.

Butlletí