Una delegació del Comité 21 francés visita Barcelona

La visita s'emmarca dins el conveni de col·laboració establert l'any 2004 amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Redacció
02/02/2009 - 00:00

Aquest dimarts 3 de Febrer arriba a Barcelona una delegació del Comité 21 francés, una associació que treballa per la sostenibilitat local amb objectius semblants a la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, si bé amb caràcter nacional i que a més de municipis agrupa també organitzacions empresarials i ONG.

La visita, programada pels dies 4 i 5, s'emmarca dins el conveni de col·laboració establert l'any 2004 entre la Xarxa, el Comité 21 francés i el coordinamento d'Agende Locali Italiane. En concret, està prevista la participació d'una delegació de 35 persones formada per un representat del Ministeri francès de Desenvolupament sostenible, polítics i tècnics municipals de grans ciutats (Paris, Le Havre, Valenciennes) i responsables d'empreses de serveis públics (Veolia, GDF Suez, La Poste...), periodistes (Le Monde, La Croix...) i consultors privats.

El programa de la visita inclou reunions d'intercanvi sobre l'Agenda 21, l'Agenda escolar,  participació i  compromís ciutadà..., una trobada de treball sobre el districte 22@ o una visita a l'Agència d'Ecologia Urbana, entre d'altres.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí