Un banc gràcies al plàstic reciclat a Sant Julià de Vilatorta

29/02/2020 - 09:36

Durant el cap de setmana del Torneig BBVA de Bàsquet es van recollir unes 20.000 ampolles de plàstic PET, equivalents a un pes de 500 quilos. Aquestes ampolles es van reciclar i després d’un tractament específic s’han convertit en el primer banc de plàstic reciclat de Sant Julià de Vilatorta, que es va instal·lar dijous passat al recinte del pavelló.

Cada vegada són més els esdeveniments esportius que prenen consciència de la importància del reciclatge, ja que en un sol dia o al llarg d’un cap de setmana apleguen centenars o milers de persones que poden generar un gran volum de residus. Una d’aquestes competicions que busca ser més sostenible és el Torneig BBVA de bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, i per fer-ho possible el passat setembre en la seva 35a edició va arribar a un acord de col·laboració amb Coca-Cola. El fabricant de begudes va instal·lar una carpa al pavelló per recollir tots els envasos de plàstic que es van generar durant el cap de setmana. 

En el cas del torneig de bàsquet ja fa temps que es treballa per fer-lo més sostenible.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
09/11/2020 - 00:00
Museu del Ter
Article

La Mancomunitat La Plana, a Osona, està portant a terme un projecte contra el malbaratament alimentari amb el lema Amb el menjar no s'hi jugar.

Notícia

L’empresa d’inserció Solidança Treball EI, SL, adjudicatària del nou servei municipal de recollida de voluminosos a domicili, incorporarà aquest mes de juny a cinc xofers, sis peons de recollida i un encarregat per prestar aquest servei emmarcat dins el Contracte dels serveis de recollida de residus, neteja viària i de platges de Mataró.

Butlletí