'Terra Verda', nou programa de divulgació ambiental a La2

La sèrie està dirigida i presentada pel col·laborador de 'Sostenible' José Luis Gallego
Redacció
01/10/2009 - 00:00

Cada dissabte, a les 22:45 hores i pel circuit català de TVE a La2, el conegut periodista ambiental José Luis Gallego presenta Terra Verda, una sèrie de divulgació ambiental que ens mostra com ha estat l'evolució del medi a Catalunya en els darrers anys.

Amb el to proper que el caracteritza, defugint de l'alarmisme i tot cercant la complicitat amb l'espectador, el també col·laborador de Sostenible.cat fa un repàs a la manera com els ciutadans podem actuar en el nostre dia a dia a favor del medi i en contra del canvi climàtic: estalvi d'aigua, ús eficient de l'energia, recollida selectiva de residus, recuperació dels espais naturals...

El primer programa de la sèrie es va emetre dissabte 19 de setembre, i va estar dedicat a la gestió de l'aigua, fent memòria de les grans sequeres que ha viscut Catalunya i recordant el molt que s'està avançant en els diferents àmbits de la nostra societat per plantar cara a aquest repte (el podeu tornar a veure a través d'aquest enllaç). El següent programa, aquest dissabte, estarà dedicat a la gestió forestal i la prevenció dels incendis.

--
José Luis Gallego: "Nosaltres decidim el nostre futur" (entrevista a El Periódico de Catalunya sobre el programa Terra Verda)
Pàgina a RTVE del programa Terra Verda
Bloc de José Luis Gallego

Relacionats

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Butlletí