Sis localitats de Lleida inicien la Festa del Comerç Just i la Banca

Font: festacj.org

02/05/2011 - 00:00
Torrefarrera, Corbins, Guissona, Tremp, Les Borges Blanques i Cervera omplen la primera setmana de maig d'ètica i justícia en el comerç i les finances. Aquestes localitats agafen el relleu d'Aspa i Sort, que van donar el tret de sortida a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a les comarques de Lleida

De fet, la Festa del Comerç Just i la Banca ja ha començat a Torrefarrera, amb una setmana Cultural que clourà el dia 5 de maig amb una xerrada sobre Banca Ètica i Comerç Just, a l'Ajuntament de la localitat. Per la seva banda, Corbins, durant tota la setmana del 2 al 6 de maig, habilitarà la biblioteca amb exposicions, jocs i contes pel Comerç Just i la Banca Ètica.

Guissona treballarà durant tota la setmana a l'escola el Consum Responsable, i finalitzarà el dia 7 de maig amb un dissabte de Festa i sensibilització pel Comerç Just i la Banca Ètica. A Tremp, a la Fira de Primavera del Recinte Firal, el 6 i 7 de maig, es vendran productes de Comerç Just, i a Les Borges Blanques, en el marc del Mercat de la Ganga del dia 7 de maig, es promourà el Comerç Just a la comarca.

També Cervera, el mateix 7 de maig, celebrarà el que ja és una ben consolidada jornada de sensibilització a la seua localitat. Mostra i venda de productes, animació d'inauguració amb tamborers, gimcana amb activitats participatives, grup musical i xocolatada seran només algunes de les activitats que ompliran la jornada.

Adjuntem document resum amb les 17 festes del Comerç Just i la Banca Ètica que se celebren a les comarques de Lleida.

Podeu accedir a més informació aquí