S'inicia el treball de camp per implantar el porta a porta a Santa Eulàlia de Ronçana

23/02/2018 - 08:42

La consultoria ambiental SPORA inicia el treball de camp per implantar el porta a porta a Santa Eulàlia

A principis d'aquesta setmana, un tècnic de la consultoria ambiental SPORA ha iniciat el treball de camp visitant diferents comerços i habitatges plurifamiliars de Santa Eulàlia per conèixer les necessitats concretes a l'hora d'implantar, en els propers mesos, el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Aquesta tasca s’engloba dins de la fase inicial de l’estudi de detall d'aquest model.

En el cas dels establiments comercials, el tècnic s’encarrega de preguntar quina quantitat de residus generen, amb quina periodicitat necessiten treure'ls i quins cubells els hi són necessaris. En el cas dels habitatges plurifamiliars, l’objectiu és visitar l’edifici per veure de quins espais comuns disposa, quants veïns hi habiten i les opcions que hi ha per deixar les deixalles a l’exterior amb el porta a porta.

Aquest treball de camp, que durarà fins al proper mes de març, s’ha iniciat al barri de La Sagrera i en els propers dies ho farà pel nucli del Rieral. La següent fase serà fer aquest treball de camp per equipaments municipals, escoles i habitatges disseminats. Un cop es recopilin totes les dades, SPORA acabarà de dissenyar les especificitats de cada zona del poble per tenir-ho en compte a l'hora d'implantar el porta a porta.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Es penalitza amb el 50% els habitatges que no participin del Porta a Porta i es bonifica amb el 5% aquells que generin poca resta

Notícia

Des de de diumenge 1 de gener, ha començat el control de les aportacions per tal d'aplicar la nova taxa de residus segons la participació en el sistema porta a porta.

Notícia

Begur incrementa els controls per garantir el bon funcionament del sistema de recollida de residus.

Butlletí