S'inicia el treball de camp per implantar el porta a porta a Santa Eulàlia de Ronçana

23/02/2018 - 08:42

La consultoria ambiental SPORA inicia el treball de camp per implantar el porta a porta a Santa Eulàlia

A principis d'aquesta setmana, un tècnic de la consultoria ambiental SPORA ha iniciat el treball de camp visitant diferents comerços i habitatges plurifamiliars de Santa Eulàlia per conèixer les necessitats concretes a l'hora d'implantar, en els propers mesos, el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Aquesta tasca s’engloba dins de la fase inicial de l’estudi de detall d'aquest model.

En el cas dels establiments comercials, el tècnic s’encarrega de preguntar quina quantitat de residus generen, amb quina periodicitat necessiten treure'ls i quins cubells els hi són necessaris. En el cas dels habitatges plurifamiliars, l’objectiu és visitar l’edifici per veure de quins espais comuns disposa, quants veïns hi habiten i les opcions que hi ha per deixar les deixalles a l’exterior amb el porta a porta.

Aquest treball de camp, que durarà fins al proper mes de març, s’ha iniciat al barri de La Sagrera i en els propers dies ho farà pel nucli del Rieral. La següent fase serà fer aquest treball de camp per equipaments municipals, escoles i habitatges disseminats. Un cop es recopilin totes les dades, SPORA acabarà de dissenyar les especificitats de cada zona del poble per tenir-ho en compte a l'hora d'implantar el porta a porta.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en marxa la campanya 'Aquí no llencem res!' amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars. La campanya es va iniciar ahir dimarts i durarà fins aquest divendres.

Notícia
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha iniciat el procés de substitució dels contenidors de recollida de paper i cartró i d’envasos lleugers a la Llagosta per uns de nous de càrrega lateral.

Notícia

A finals de febrer es va realitzar la reunió informativa sobre la implantació de la recollida selectiva de residus Porta a Porta als barris de Can Gorgs, Can Gorgs II i Ca n'Estaper

Butlletí