Set nous espais de la Xarxa de Parcs Naturals incorporen aplicacions per a telèfons mòbils

Redacció
22/09/2015

Set nous espais de la de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona disposen d'aplicacions per a telèfons mòbils que es poden descarregar per a dispositius Android i IOS de forma gratuïta. Els parcs que incorporen app són el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc del Castell de Montesquiu, el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola, el Parc Agrari del Baix Llobregat i el Parc Fluvial del Besòs. Aquestes aplicacions se sumen a les existents del Parc Natural del Montseny i del programa Parc a taula.

Cada aplicació disposa d'un menú amb tota la informació necessària per visitar l'espai natural escollit, en la que hi figuren la relació d'equipaments, els serveis i itineraris més importants, les zones d'acampada i esbarjo, aparcaments, punts d'informació i dades de contacte amb els gestors dels parcs així com l'estat del temps. També es fa referència als restaurants i allotjaments que el parc disposa així com de l'oferta d'activitats culturals en les seccions de notícies i agenda.

La posada en servei d'aquestes aplicacions és una aposta de la Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, per les noves tecnologies i perquè la demarcació de Barcelona esdevingui un territori smart. Està previst que de manera progressiva la totalitat dels espais naturals de la Xarxa, ja siguin de gestió directa o consorciats, disposin de la seva app.

Totes les aplicacions estan disponibles per a dispositius Android i IOS, són gratuïtes i ofereixen continguts en català i en castellà. Es poden trobar i descarregar a http://parcs.diba.cat/aplicacions-mobils.

 

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon app_parcs.jpg50 KB

Relacionats

Butlletí