Santa Eulàlia de Ronçana obrirà un procés participatiu per decidir el model de recollida d’escombraries

09/11/2017 - 11:27

Els ciutadans i ciutadanes de Santa Eulàlia de Ronçana podran decidir quin  és el millor model de  recollida d’escombraries pel seu municipi.

Ho faran a través d’un procés participatiu que l’Ajuntament durà a terme a finals de novembre, on sota la pregunta “Quin és el millor model de recollida d’escombraries per Santa Eulàlia?”, hauran de triar entre el model porta a porta o el de contenidors al carrer. Els dies 25 de novembre i 2 de desembre, a les 10 del matí, La Fàbrica acollirà dues sessions per informar i debatre els pros i contres de cadascun dels models. Al final d’aquestes sessions, les persones que hi hagin format part i que siguin majors de 18 anys i empadronats al municipi, podran exercir el seu dret a vot.

Aquelles persones que no puguin assistir a cap de les dues sessions també podran votar de forma presencial dirigint-se a l’Ajuntament entre el 27 de novembre i el 5 de desembre, de 9:00 a 14:00h de dilluns a divendres i de 16:30 a 19:30h dilluns, dimecres i dijous. No obstant, els vots d’aquelles persones que formin part de les sessions de La Fàbrica tindran valor doble respecte a aquelles que vagin a votar a l’Ajuntament, per tal de donar més pes als vots de les persones que hagin rebut informació detallada i que hagin contrastat amb altres participants.

La setmana prèvia al 25 de novembre, totes les llars de Santa Eulàlia rebran un tríptic on s’informarà del procés participatiu i on s’exposaran els pros i contres de cada model. El mateix tríptic comptarà amb una butlleta retallable amb la pregunta i les dues possibles respostes, que servirà com a vot. Un cop més, la família Ronçana serà l’encarregada de liderar aquest procés participatiu donant màxima prioritat a l’opinió de tots els santaeulaliencs i santaeulalienques.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Notícia

L'Ajuntament de Cunit canviarà el model de recollida de residus actual per un model que combina la recollida porta a porta i els contenidors intel·ligents.

Butlletí