Santa Eulàlia combat l'ús de les bosses de plàstic i el malbaratament alimentari

22/06/2017 - 08:54

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana entrega de bosses reciclables als comerços i de carmanyoles als bars i restaurants del poble.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia ha posat en marxa, des d’aquesta mateixa setmana, dues campanyes per combatre la generació de residus. La primera és una iniciativa impulsada amb Ronçana Comerç Actiu, amb l’objectiu de prevenir la utilització de les bosses de plàstic a l'hora de fer les compres. És per això que s’està fent entrega a tots els comerços del poble d’unes bosses reutilitzables de dues mides diferents, fetes de paper i plàstic reciclat.

La segona iniciativa que ha posat en marxa l’Ajuntament és l’entrega d’unes carmanyoles als bars i restaurants de Santa Eulàlia per tal d’evitar el malbaratament alimentari. Aquestes carmanyoles seran ofertes per part de l'establiment als seus clients en cas que aquests no s’hagin pogut acabar el menjar servit a taula. La base d’aquesta carmanyola està feta de canya de sucre i la seva tapa és de plàstic.


 

Relacionats

Notícia

Es penalitza amb el 50% els habitatges que no participin del Porta a Porta i es bonifica amb el 5% aquells que generin poca resta

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Notícia

L’Escola de la Natura de Parets del Vallès celebra el 40è aniversari amb una jornada festiva al Camp de les Peces unint-se a la campanya 'UnArbreperEuropa'

Butlletí