Santa Eulàlia combat l'ús de les bosses de plàstic i el malbaratament alimentari

22/06/2017 - 08:54

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana entrega de bosses reciclables als comerços i de carmanyoles als bars i restaurants del poble.

L’Ajuntament de Santa Eulàlia ha posat en marxa, des d’aquesta mateixa setmana, dues campanyes per combatre la generació de residus. La primera és una iniciativa impulsada amb Ronçana Comerç Actiu, amb l’objectiu de prevenir la utilització de les bosses de plàstic a l'hora de fer les compres. És per això que s’està fent entrega a tots els comerços del poble d’unes bosses reutilitzables de dues mides diferents, fetes de paper i plàstic reciclat.

La segona iniciativa que ha posat en marxa l’Ajuntament és l’entrega d’unes carmanyoles als bars i restaurants de Santa Eulàlia per tal d’evitar el malbaratament alimentari. Aquestes carmanyoles seran ofertes per part de l'establiment als seus clients en cas que aquests no s’hagin pogut acabar el menjar servit a taula. La base d’aquesta carmanyola està feta de canya de sucre i la seva tapa és de plàstic.


 

Relacionats

Notícia

El PTT de Sant Celoni ha rebut el primer premi del guardó ImpulsFP que atorga el Departament d'Educació de la Generalitat, corresponent al servei territorial Maresme-Vallès Oriental. 

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Notícia

En col·laboració amb Ronçana Comerç Actiu, del 3 al 28 d'abril els comerços i restaurants repartiran materials reutilitzables per fer una compra sense residus.

Butlletí