Sant Mateu de Bages implanta les àrees de recollida completes per augmentar el reciclatge

03/06/2018 - 08:04

Sant Mateu de Bages també s'ha incorporat al projecte d'àrees completes que promou el Consorci del Bages per tal de redistribuir i redissenyar les àrees de contenidors dels municipis per promoure un augment de la recollida selectiva.

En el cas de Sant Mateu, el municipi ha passat de tenir 33 contenidors de fracció resta a tenir-ne 25. També s'ha reduït el nombre de contenidors d'envasos, de 15 a 11. En canvi, el nombre de contenidors de vidre i de paper i cartró ha augmentat.

A més, en cada àrea hi ha contenidors per a totes les fraccions per facilitar a la ciutadania l'aportació correcta de cada tipus de residu.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha iniciat una campanya de vídeos amb imatges de la il·lustradora Maria Picasso

Notícia

La propera tardor, Manresa començara a tancar els contenidors i els primers mesos la brossa domiciliària es recollirà amb els camions vells fins que arribin els nous, que tarden més d'un any.

Article

La incorporació de nous municipis del Bages al model de contenidors tancats confirma els bons resultats que s’aconsegueixen.

Butlletí