Sant Mateu de Bages implanta les àrees de recollida completes per augmentar el reciclatge

03/06/2018 - 08:04

Sant Mateu de Bages també s'ha incorporat al projecte d'àrees completes que promou el Consorci del Bages per tal de redistribuir i redissenyar les àrees de contenidors dels municipis per promoure un augment de la recollida selectiva.

En el cas de Sant Mateu, el municipi ha passat de tenir 33 contenidors de fracció resta a tenir-ne 25. També s'ha reduït el nombre de contenidors d'envasos, de 15 a 11. En canvi, el nombre de contenidors de vidre i de paper i cartró ha augmentat.

A més, en cada àrea hi ha contenidors per a totes les fraccions per facilitar a la ciutadania l'aportació correcta de cada tipus de residu.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

 
El canvi més important del model de contenidors tancats respecte del tradicional és que els contenidors d’orgànica i el de resta estan tancats i només es poden obrir amb una targeta personalitzada que té cada llar.
Notícia

 L'objectiu és aconseguir reduir la quantitat de rebuig generada, reforçar el recordatori de la separació de residus i millorar la visibilitat de la recollida selectiva de cara a la ciutadania.

Article

La participació real de la ciutadania en el nou model de recollida se situa actualment en el 60 % respecte el total d’habitatges i petits negocis de la zona.

Butlletí