Sant Fruitós disposa de nous contenidors per a la recollida dels petits residus

20/06/2017 - 09:19

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat la instal·lació de 6 minideixalleries al municipi, dues al nucli i la resta a les 4 urbanitzacions. Sant Fruitós de Bages és el primer municipi de la comarca en instal·lar aquest tipus de contenidors.

Aquesta instal·lació permet recollir i emmagatzemar de manera selectiva set productes en dipòsits independents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

En aquests contenidors hi ha dos dipòsits per a piles, que poden acollir piles convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils, un per a cd i dvd, un per a cartutxos d'impressora, un per a bombetes de baix consum, un per a bombetes convencionals i halògenes i, finalment, un destinat a la recollida d’aparells elèctrics i electrònics de petit format com telèfons mòbils o càmeres compactes.

Aquestes minideixalleries es troben situades a les principals vies de pas tant del nucli com de les urbanitzacions. Concretament se n’han col·locat 2 al nucli urbà, una a la cantonada entre els carrers Carles Buïgas i Sallent i l’altra davant del Pavelló Municipal d’esports. A Torroella de Baix s’ha ubicat a la zona del parc infantil i a La Rosaleda a l’entrada a la urbanització. Durant les properes setmanes s’instal·laran les dues que falten, una a Les Brucardes i l’altra a Pineda de Bages.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Amb l'objectiu d'ajudar a reduir la despesa energètica de les empreses i fomentar millores en el camp de la reducció d'emissions i l'eficiència en la gestió de residus, l'Ajuntament de Sant Fruitós del Bages ha posat en marxa la segona edició d'un servei gratuït d'assessorament a les empreses pel que fa a la gestió energètica i de residus.

Notícia

 

La principal novetat és que els contenidors d’orgànica i resta estan tancats i només es poden obrir amb una targeta personalitzada.

Notícia

La nova reixa i el sistema de malles instal·lats a inicis d'any al sobreeixidor de sota la Seu ha aconseguit retenir 160 quilos de residus sòlids, acumulats sobretot durant les darreres pluges. L’Ajuntament de Manresa ha substituït ara les malles per unes de noves.

Butlletí