Sant Fruitós disposa de nous contenidors per a la recollida dels petits residus

20/06/2017 - 09:19

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha iniciat la instal·lació de 6 minideixalleries al municipi, dues al nucli i la resta a les 4 urbanitzacions. Sant Fruitós de Bages és el primer municipi de la comarca en instal·lar aquest tipus de contenidors.

Aquesta instal·lació permet recollir i emmagatzemar de manera selectiva set productes en dipòsits independents i facilita que els usuaris no hagin de desplaçar-se a la Deixalleria Municipal.

En aquests contenidors hi ha dos dipòsits per a piles, que poden acollir piles convencionals, alcalines, de botó i bateries de mòbils, un per a cd i dvd, un per a cartutxos d'impressora, un per a bombetes de baix consum, un per a bombetes convencionals i halògenes i, finalment, un destinat a la recollida d’aparells elèctrics i electrònics de petit format com telèfons mòbils o càmeres compactes.

Aquestes minideixalleries es troben situades a les principals vies de pas tant del nucli com de les urbanitzacions. Concretament se n’han col·locat 2 al nucli urbà, una a la cantonada entre els carrers Carles Buïgas i Sallent i l’altra davant del Pavelló Municipal d’esports. A Torroella de Baix s’ha ubicat a la zona del parc infantil i a La Rosaleda a l’entrada a la urbanització. Durant les properes setmanes s’instal·laran les dues que falten, una a Les Brucardes i l’altra a Pineda de Bages.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa en funcionament una nova edició del servei gratuït de diagnosi energètica i de gestió de residus per a les empreses del municipi

Notícia

La propera tardor, Manresa començara a tancar els contenidors i els primers mesos la brossa domiciliària es recollirà amb els camions vells fins que arribin els nous, que tarden més d'un any.

Article

La incorporació de nous municipis del Bages al model de contenidors tancats confirma els bons resultats que s’aconsegueixen.

Butlletí