Sant Adrià del Besós engega l'Oficina d'Atenció a la pobresa energètica i a la promoció de l'eficiència energètica

22/04/2022 - 08:00

A partir del 19 d'abril l’Ajuntament de Sant Adrià del Besós, en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha posat en funcionament aquest servei per a tota la ciutadania.

Aquesta oficina té dos objectius bàsics. Per una banda, vol vetllar perquè les persones vulnerables puguin exercir els seus drets energètics davant les companyies subministradores i evitar els talls dels subministres. Per l'altra, també pretén promoure l’eficiència energètica a les llars, per tal d’optimitzar els serveis i reduir les despeses tarifàries dels subministraments i alhora no malbaratar els recursos del planeta.

Què ofereix?

L'Oficina d'Atenció a la pobresa energètica i a la promoció de l'eficiència energètica ofereix assessorament a persones i grups en matèria de pobresa energètica i estalvi energètic, detecció de consums excessius i cerca de solucions, ajuda per a reduir les factures de subministraments a les persones segons la seva situació socioeconòmica, foment de mesures d’estalvi energètic i assessorament en diferents tràmits.

A qui s’adreça?

L’Oficina s’adreça al conjunt de la ciutadania, amb especial atenció a les persones i famílies que tenen una situació de vulnerabilitat econòmica, amb dificultats per fer front a les factures dels subministraments bàsics.

Atenció al públic: De dilluns a divendres de 9.30 a 13 hores. Dimecres de 16 a 18 hores. C. Mar, 10-12
Telèfon 93 3812004 ( (ext.1360 i 1362). Les visites seran concertades prèvia sol·licitud d’hora.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'any 2004 es van instal·lar les primeres plaques a l'Edifici Besòs i des d'aquesta data ha promogut la instal·lació progressiva d'energies renovables en els edificis municipals.

Article

La formació forma part del programa Nexe tecnologia, promogut pel Pacte Local per l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de l'Hospitalet

Article

Barcelona Energia s’ha unit a la celebració de les Festes de la Mercè amb l’objectiu de contribuir a un esdeveniment més sostenible i ecològic, proveint energia renovable a tots els actes, exhibicions i espais del programa oficial.

Butlletí