Salou dóna una segona vida als contenidors que es van substituir

07/09/2017 - 09:28

Amb l’entrada de la nova contracta i per tal de millorar els serveis de recollida i neteja en el municipi, es van substituir més de 1.500 contenidors, així com es van incorporar nova maquinaria més moderna i majors efectius en el servei.

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Salou ha decidit reciclar tots aquells contenidors que ja no poden oferir un servei, alhora que donen una segona vida a tots aquells que compleixin amb el servei. En el cas dels contenidors de càrrega posterior, la major part s'han desballestat i els diversos materials s'han destinat al reciclatge. Dos-cents contenidors de càrrega posterior es guardaran com a reserva per la recollida comercial de rebuig, matèria orgànica i vidre.

Pel que fa als 357 contenidors de reciclatge tipus iglú de cartró, vidre, i envasos, s'ha intentat donar-los una segona vida. Un camió del Consell Comarcal del Segrià se'n va emportar els primers 11, i se n’emportarà 15 més.

La regidora de Medi Ambient, Júlia Gómez, ha explicat que “volem donar una segona vida a tots aquells contenidors que vam substituir i que es puguin reutilitzar en altres municipis, ja que el nou sistema de contenidors implantat son més moderns, amb major capacitat, i més nets”.

Els contenidors en millor estat es podran posar directament al carrer per donar-los una segona vida, la resta se'ls repararà per reaprofitar-los. En total es calcula que uns 200 contenidors podran seguir donant servei en un altre municipi. La resta es destinaran al reciclatge dels seus materials. L'Ajuntament de Salou obtindrà uns 10.000€ per la venda d'aquests contenidors, prioritzant la seva reutilització i deixant el reciclatge com a última opció.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La prova es farà amb una unitat de cada tipus de vehicle i, en funció del rendiment, es valorarà la incorporació progressiva d’aquests models elèctrics al servei de recollida.

Article

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge.

Notícia

L’Ajuntament de Reus inicia una prova pilot de recollida de brossa selectiva amb el sistema porta a porta a 33 domicilis situats a la zona sud de l’avinguda de Salou i l’avinguda del Morell.

Butlletí