"Reus recicla bé"

20/12/2023 - 10:11

L’Ajuntament de Reus reactiva la campanya “Reus recicla bé” amb una carpa informativa itinerant i repartiment de bosses tricolor

L’Ajuntament de Reus reactiva la campanya «Reus recicla bé» amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva a la ciutat. De l'11 al 22 de desembre de 2023 una carpa informativa itinerant recorrerà els centres cívics de la ciutat i els mercats municipals amb un equip de dos educadors ambientals que resoldran els dubtes vinculats al reciclatge i la recollida selectiva.

Els dies i horaris de la carpa es poden consultar al cartell adjunt o al web https://www.reus.cat/serveis/reus-recicla-be.

A la carpa es donarà un kit de bosses de reciclatge (un kit per domicili) i embuts per separar l’oli vegetal domèstic i un imant per a la nevera (fins exhaurir existències).  A partir del 23 de desembre també es podrà recollir el kit a les oficines de Medi Ambient del Mercat Central (carrer de Sardà i Cailà s/n, 1r pis).  Per obtenir el kit cal estar empadronat a Reus, presentar un DNI que ho justifiqui i es dona un kit per domicili.

Amb aquesta campanya busquem la implicació de tota la ciutadania per reciclar més i millor. Des de l’Ajuntament posem tots els mitjans i donem totes les facilitats perquè la gent recicli i, per tant, no hi ha excusa possible per no fer-ho”, ha manifestat el regidor de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio.

 

Organització del reciclatge a casa 

Les persones que tinguin dubtes sobre reciclatge també poden demanar cita prèvia amb un educador/a ambiental que visitarà la seva llar per donar assessorament. Aquest servei es pot sol·licitar a través del portal de cita prèvia de l’Ajuntament del 23 de desembre de 2023 al 15 de maig de 2024.

La campanya «Reus recicla bé» es porta a terme amb la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Reus ampliarà el contracte del servei de neteja viària i recollida de residus amb l’objectiu de guanyar en qualitat, eficiència i eficàcia

Notícia

S'han instal·lat recentment dos nous cubells de vidre en punts on no es poden emplaçar altres sistemes de recollida de vidre a causa de dificultats tècniques. Aquests s’han ubicat a la plaça de la Patacada i a la plaça de la Dona Treballadora, al costat de les bústies de recollida pneumàtica.

Notícia

La iniciativa ha arrencat aquesta setmana i s’allargarà fins a dos o tres mesos més. En aquest període, un equip d’informadors ambientals acreditats, visitaran alguns dels establiments de la ciutat.

Butlletí