Reus instal·la nous sistemes per a la recollida del vidre

Font: Ajuntament de Reus

14/09/2023 - 13:00

S'han instal·lat recentment dos nous cubells de vidre en punts on no es poden emplaçar altres sistemes de recollida de vidre a causa de dificultats tècniques. Aquests s’han ubicat a la plaça de la Patacada i a la plaça de la Dona Treballadora, al costat de les bústies de recollida pneumàtica.

Els contenidors són similars als iglús tradicionals de vidre, però en format molt reduït de 80x90cm, amb capacitat de 240L i es buiden diàriament. Disposen d’una boca reductora per tal de limitar el tipus de residu que s’hi pot llençar i són molt identificatius de la fracció vidre.

El regidor responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio, ha explicat que “les xifres de recollida selectiva de vidre continuen a l’alça, amb un augment en el darrer any del 6,72%, i l’objectiu és millorar-les facilitant sistemes que donin cobertura a tots els segments de població”.

Durant les properes setmanes als dos punts on s’han instal·lat els nous sistemes hi haurà un educador ambiental que realitzarà una enquesta als veïns i els sensibilitzarà sobre el bon ús d’aquest tipus de contenidors.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La iniciativa ha arrencat aquesta setmana i s’allargarà fins a dos o tres mesos més. En aquest període, un equip d’informadors ambientals acreditats, visitaran alguns dels establiments de la ciutat.

Notícia

L’Ajuntament de Reus ampliarà el contracte del servei de neteja viària i recollida de residus amb l’objectiu de guanyar en qualitat, eficiència i eficàcia

Notícia

L’Ajuntament de Reus reactiva la campanya “Reus recicla bé” amb una carpa informativa itinerant i repartiment de bosses tricolor

Butlletí