Projectes escolars per la millora de la sostenibilitat i l'entorn de Sant Sadurní

19/05/2022 - 10:00

El regidor de Medi Ambient, Carles Del Amor, assisteix a l'acte de reconeixement als millors treballs dels alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Josep

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Carles Del Amor, ha assistit aquest dijous al matí a l'acte en què s'han reconegut els millors projectes en matèria de sostenibilitat i millora de l'entorn de Sant Sadurní, en què han estat treballant els alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Josep.

Les cinc propostes guanyadores s'han centrat en l'arranjament i impuls sostenible d'alguns espais del municipi, com el parc de la Rambla, Can Mas de la Riera o el parc del Pla d'en Mestres.Del Amor ha lliurat als equips guanyadors un obsequi per avançar en llars més sostenibles.

 


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
03/03/2023 - 00:00
Sant Sadurní d'Anoia
Notícia

El passat 28 d'abril es va constituir el Consell Juvenil per la Sostenibilitat a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, amb 28 nois i noies de 4rt de primària a 4rt d’Eso de totes les escoles i instituts.

Notícia

Del 3 al 5 de març es celebra a Sant Sadurní la primera Festa de la Natura a Can Mas de la Riera, coincidint amb el Dia Internacional de la Natura el 3 de març

Butlletí