Primera edició de la Bicicletada Popular per la llera del riu Llobregat

La prova és oberta a tots els públics i les previsions apunten que prop de 1.500 persones gaudiran d'aquesta festa popular
Redacció
07/10/2009 - 00:00

Aquest dimecres, 7 d'octubre, s'ha presentat a Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, la primera edició de la Bicicletada Popular per la llera del riu Llobregat, organitzada per la Diputació de Barcelona i que se celebrarà el proper diumenge 18 d'octubre.

La primera Bicicletada Popular pel riu Llobregat començarà a l'estació de ferrocarril de la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló, i acabarà al Parc Nou del Prat de Llobregat, en un recorregut aproximat de 17 km.

Al llarg del recorregut, els participants travessaran el Parc Agrari del Baix Llobregat, un espai de més de 3.000 hectàrees amb una activitat agrícola i ramadera de primer ordre dins l'àrea metropolitana de Barcelona. Amb l'objectiu de fomentar la pràctica de l'esport i la descoberta d'un espai agrari proper, de qualitat i, sovint, desconegut, la prova és oberta a tots els públics i les previsions apunten que prop de 1.500 persones gaudiran d'aquesta festa popular.

Els participants podran iniciar la cursa des de la sortida o bé, si ho prefereixen, incorpora-s'hi en els punts de trobada que hi haurà habilitats al Parc Fluvial de Sant Boi de Llobregat i a la passera per creuar el riu a Cornellà de Llobregat.

Per participar a la Bicicletada Popular cal inscriure's per obtenir el número de participant, que es lliurarà en cadascun dels punts de trobada, i per poder gaudir en arribar de l'obsequi, de l'aparcament de bicicletes. També hi haurà un fi de festa que clourà la jornada. En aquesta edició, les inscripcions només es podran fer a través del web de la Bicicletada (www.diba.cat/bicicletadallobregat).

La marxa ciclista ha estat organitzada conjuntament per l'Àrea d'Espais Naturals i l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Ciclisme, i ha rebut el suport del Parc Agrari del Baix Llobregat i els ajuntaments de Castelldefels, Cornellà, Gavà, l' Hospitalet, Molins de Rei, Pallejà, el Papiol, el Prat, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Viladecans.

Relacionats

Butlletí