Primer concurs d'audiovisuals sobre la capa d'ozó

30/08/2003 - 00:00
El Grup d'Estudi i Protecció d'Ecosistemes del Camp (GEPEC), la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Torredembarra (el Tarragonès) organitzen el primer concurs audiovisual de conscienciació mediambiental. Per participar-hi, cal presentar un projecte audiovisual no superior a 20 minuts que tracti el tema de la capa d'ozó. El 16 de setembre, Dia Internacional de la Preservació de la Capa d'Ozó, es projectaran els treballs al Centre d'Activitats Mediambientals Cal Bofill. El passat dimarts, 26 d'agost, es va iniciar el període de lliurament dels treballs audiovisuals. Participar-hi és senzill. Només cal elaborar un audiovisual -un vídeo- que no superi els 20 minuts de durada i que tracti sobre la capa d'ozó. La presentació cal fer-la abans del 13 de setembre via e-mail a gepeccalbofill@ajtorredembarra.org, sempre que la mida sigui inferior a 2MB, o bé en format CD a:
I Concurs de Conscienciació Ambiental-GEPEC
Cal Bofill, Centre d'Activitats Mediambientals
Passeig Colom, 50
43830 Torredembarra -Tarragona-
D'altra banda, tots aquells projectes que arribin abans del 31 d'agost incloent el nom i cognoms de l'autor/a, el programa informàtic amb el que s'ha realitzat, el títol i el lloc de procedència, se'ls adjudicarà un horari de projecció i seran publicats, amb antelació, al programa d'activitats de la Sala Polivalent de Cal Bofill del 16 de setembre.
Un jurat format per persones de reconeguda implicació ambiental, amb sensibilitat artística i coneixements audiovisuals escollirà el projecte guanyador. El premi, encara no del tot decidit, serà l'exhibició posterior de l'obra i, en el cas que hi haguessin guanys econòmics, una meitat se la quedaria l'autor del treball i l'altra es destinaria a projectes relacionats del GEPEC. Extret de La Malla.

Relacionats

Butlletí