Presenten la nova ruta gastronòmica del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

17/06/2006 - 00:00
El restaurant Can Vinyers va acollir aquest dijous 15 de juny a la tarda la presentació de la nova ruta gastronòmica del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Amb el nom El Parc a Taula, el programa pretén valorar la cuina dels municipis del parc. Cellers, denominacions d'origen, productors i restaurants hi tenen un lloc destacat. 'El Parc a Taula' El programa el Parc a taula és un programa cultural, una ruta gastronòmica que pretén destacar els valors naturals i paisatgístics d'aquests parcs i alhora, donar valor a la cuina dels municipis que conformen el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac: Castellar del Vallès, Granera, Matadepera, Monistrol de Calders, Mura, El Pont de Vilomara i Rocafort, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Vicenç de Castellet, Talamanca, Terrassa i Vacarisses. Tant la cuina més tradicional com la més innovadora es nodreixen de productes naturals. Aquestes terres ofereixen a l'expert gastrònom una varietat, de vegades desconeguda, de matèries primeres que la pròpia natura i els productors artesans posen al seu abast. L'any passat ja es va editar una guia. Font: Xarxa de Parcs Naturals

Relacionats

Butlletí