Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019

Comença el període de presentació de candidatures al Premi Catalunya d'Ecodisseny 2019
17/01/2019 - 14:37

La finalitat del premi és reconèixer els productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executat a Catalunya que incorporin tàctiques per millorar el seu comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida · El període d'inscripcions romandrà obert fins el 28 de febrer de 2019.

El Premi Catalunya d’Ecodisseny 2019 reconeix productes en el mercat i en desenvolupament dissenyats, fabricats o executats a Catalunya que integrin en el seu disseny consideracions per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida . Valora principalment la incorporació d'estratègies d'ecodisseny i la contribució a l'economia circular, la qualitat del disseny i la innovació.

Està adreçat a dissenyadors, fabricants de productes o estudiants de Catalunya, que estan ubicats o tenen el domicili o la seu social a Catalunya.

Les sol·licituds es podran presentar des del 15 de gener de 2019, fins el 28 de febrer de 2019.

En aquesta tercera edició el premi consta de 3 categories:

• Producte (per a productes en el mercat)

• Producte en Desenvolupament (per a productes no comercialitzats)

• Disseny Jove (per a estudiants i titulats novells)

Enguany, el premi està dotat econòmicament amb 6.000 € per productes/serveis en el mercat o en desenvolupament i amb 3.000 € en la categoria Disseny jove.  A més, ofereix també altres beneficis als guanyadors i participants, com ara la presència a l’exposició i al catàleg del Premi i la participació en altres activitats de difusió.

Per tal de consultar tots els detalls sobre el premi, les condicions de participació i presentar una candidatura podeu consultar la pàgina web del Premi premiecodisseny.gencat.cat, on trobareu tota la informació.

Per a qualsevol dubte podeu escriure a l'adreça de correu electrònic: premiecodisseny.arc.tes@gencat.cat


 

Relacionats

Acte
28/09/2023 - 19:00
Museu Disseny Hub de Barcelona
Acte
14/11/2023 - 08:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32

Butlletí