Pardines opta pel compostatge com a nou sistema de recollida de residus

09/09/2018 - 08:05
Això implica que cada veí haurà d’assumir la tasca de separar la fracció orgànica amb els compostadors que se’ls repartiran.

Pardines aposta pel compostatge en el nou model de recollida de residus que s’ha establert al Ripollès. Un procés que tot just acaba de començar, segons ha afirmat l'alcaldessa, Núria Pérez.

Per disposar de tot el material necessari l’ajuntament ha demanat una subvenció al govern central, a través del Consell Comarcal. A més, s’està adequant una nova zona de recollida pública on hi haurà els compactadors. Per fer-ho possible s’ha rebut un ajut de la Diputació de Girona.

La previsió de l’ajuntament és que el sistema de compostatge estigui implantat a l’últim trimestre d’aquest 2018.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Sant Cugat del Vallès instal·larà pipicans al barri de Volpelleres que serviran per generar compost i reutilitzar-lo als parcs i espais verds de la ciutat. La intenció és ubicar l'any vinent mitja dotzena d'aquestes instal·lacions, en una prova pilot.

Article

El consistori es planteja sancionar a aquells ciutadans que no compleixen amb la correcta disposició de residus i escombraries

Notícia

Sant Fruitós de Bages disposa d’una nova àrea de compostatge vegetal que transformarà en compost les restes de poda de jardins particulars i parcs del municipi. L’objectiu d’aquest nou espai és fer més eficient la gestió de la poda evitant que aquests residus acabin a l’abocador i obtenir-ne com a resultat compost, un adob natural que, un cop madur, es posarà a disposició dels veïns de manera gratuïta.

Butlletí