Pardines opta pel compostatge com a nou sistema de recollida de residus

09/09/2018 - 08:05
Això implica que cada veí haurà d’assumir la tasca de separar la fracció orgànica amb els compostadors que se’ls repartiran.

Pardines aposta pel compostatge en el nou model de recollida de residus que s’ha establert al Ripollès. Un procés que tot just acaba de començar, segons ha afirmat l'alcaldessa, Núria Pérez.

Per disposar de tot el material necessari l’ajuntament ha demanat una subvenció al govern central, a través del Consell Comarcal. A més, s’està adequant una nova zona de recollida pública on hi haurà els compactadors. Per fer-ho possible s’ha rebut un ajut de la Diputació de Girona.

La previsió de l’ajuntament és que el sistema de compostatge estigui implantat a l’últim trimestre d’aquest 2018.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Notícia

La innovadora iniciativa per reutilitzar gots a Aarhus, l’impost afegit en comprar envasos d’un sol ús de Tübingen i l’estratègia de Tallin per reduir els residus en esdeveniments públics, protagonistes a la segona jornada del #wasteinprogress. 

Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Butlletí