Olèrdola practica el reciclatge

23/03/2023 - 08:26

L’Ajuntament d’Olèrdola es suma a la campanya “Practica el reciclatge” de la Mancomunitat Penedès-Garraf per millorar els índexs de recollida selectiva de residus

La campanya proposa a la ciutadania sumar-se, d’una manera divertida, al repte d’augmentar els índexs de recollida selectiva mitjançant accions que simulen la pràctica esportiva i recorda, quins residus van a cada fracció per evitar que es dipositin al cubell que no toca, el que dificulta el funcionament de la recollida porta a porta.

Per informar a la ciutadania, s'han instal·lat diversos punts per resoldre dubtes sobre la correcta separació dels residus i fomentar bones pràctiques per no generar residus. Aquesta acció brinda a la ciutadania l’oportunitat de jugar i aconseguir diversos articles reutilitzables.

També s'ha instal·lat als centres cívics dels tres nuclis, l’exposició “Prou! Plàstics” que dona a conèixer la problemàtica que generen pel medi ambient l’ús dels plàstics que només es fan servir una vegada i després es llencen.

El Servei d’Educació Ambiental realitzarà en les escoles del municipi tallers a través del joc cooperatiu i visites guiades de l’exposició “Prou! Plàstics”.

Les xarxes socials i la pàgina web de l’Ajuntament desplegaran també durant aquestes setmanes la imatge i continguts comunicatius de la campanya del Servei d’Educació Ambiental, així com el Pla d’Entrenament, que presenta d’una manera molt àgil i amena com fer una correcta separació dels residus.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha presentat el que serà el nou espai de gestió i reutilització de productes “Com Nou”, el centre que permetrà tractar i recuperar materials en bon estat que es recullen a les deixalleries fixes i mòbils que gestiona la Mancomunitat Penedès-Garraf.

Notícia

Deixalleria mòbil

S’amplia el servei de deixalleria mòbil a 11 municipis de la Mancomunitat Penedès-Garraf

Notícia

Coincidint amb la Setmana de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està instal·lant fonts d’aigua en diversos equipaments municipals amb l’objectiu de reduir els envasos de plàstic d’un sol ús.

Butlletí