Obre el punt d'informació Vilawatt a Viladecans

Font: Ajuntament de Viladecans

29/06/2018 - 07:59

El projecte Vilawatt a Vialdecans comença a fer grans passes i ha posat en marxa l'oficina d'atenció, on s'explica el projecte de la nova companyia elèctrica i s'identifiquen les necessitats energètiques dels usuaris per tal que el projecte respongui de la millor manera possible a les demandes ciutadanes.

A Viladecans ha estat seleccionats per la Unió Europea per a impulsar un pioner projecte de transició energètica des de les ciutats, el Vilawatt, valorant-se especialment el seu caràcter innovador, participatiu i de comunitat.

Com a resultat, la proposta de l’Ajuntament de Viladecans, impulsada amb el suport d’altres socis catalans especialitzats, està finançada per la Urban Innovative Actions de la Unió Europea, iniciativa que finança projectes innovadors proposats per ciutats de més de 50.000 habitants i que aporten respostes a reptes globals amb solucions mai testades abans. El projecte de Viladecans va ser un dels 18 projectes escollits entre 378 propostes presentades en la primera convocatòria de la iniciativa. En l’àmbit de la transició energètica es van seleccionar també els projectes París (França) i Göteborg (Suècia).

El projecte Vilawatt comença a fer grans passes i demana a la ciutadania que l'acompanyi en el procés. Ha posat n marxa l'oficina d'atenció, on expliquen el projecte de la nova companyia elèctrica i identifiquen les necessitats energètiques per tal que el projecte respongui de la millor manera possible a les demandes ciutadanes. A més, per als interessats a estar al cas de com evoluciona el projecte, es recullen les dades per tal de fer-te arribar informació que sigui del teu interès.

El Punt d'informació es troba ubicat al Casal de la Montserratina de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i també els dimarts a la tarda de 16 a 18.30 h. Durant l'estiu també es podrà trobar als carrers de Viladecans: ens movem amb el punt d'informació els dimecres, dijous i divendres de 10 a 13.30 h. Els dimecres ens trobaràs al Mercat Setmanal; els dijous, a carrer Doctor Reig i els divendres, al Mercat de la Constitució.  

Categories: 

Relacionats

Notícia

Aquesta setmana ha entrat en funcionament a Sant Boi l'Oficina Municipal d'Energia Sostenible (OMES). El nou servei s'inscriu en l'aposta municipal per reduir els costos energètics de la ciutadania i lluitar contra l'emergència climàtica.

Article

Aquest cap de setmana oferirà portes obertes i visites guiades per conèixer la nova seu renovada i els serveis que s’hi ofereixen

Butlletí