Nova mostra d'objectes reciclats i reutilitzats a Vilanova i la Geltrú

Les escoles de l'Agenda 21 escolar participen a la VII Mostra amb una exposició al Centre de Recursos i Informació Ambiental
Font: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
16/05/2013 - 00:00

El CRIA acull des del 15 de maig, fins al dia 31 la VII Mostra d'Objectes Reciclats i Reutilitzats. Es tracta d'una exposició amb les obres de nens i nenes de totes les edats, d'educació infantil, primària i secundària, de totes les escoles de Vilanova i la Geltrú. Una mostra on es pot percebre la gran imaginació dels petits artistes, i que any rere any augmenta en qualitat i participació.

Es pot visitar al Centre de Recursos i Informació Ambiental, al carrer de Bonaire número 1, de dilluns a divendres de 10 a 13h, i dimarts i dijous de 17 a 20h.

L'acte s'emmarca en les accions d'educació ambiental dirigides a la comunitat escolar amb el projecte Agenda 21 escolar, i serveix per mostrar les creacions que els alumnes han estat preparant durant tot el curs escolar. Objectes que han realitzat a partir de materials recuperats de les escombraries, i que han estat transformats per donar-los una nova utilitat. Així, es pot veure des d'objectes creatius i funcionals, a d'altres de lúdics, experimentals o artístics.

L'objectiu d'aquesta mostra és conscienciar els nens i nenes de la necessitat de viure en un món més sostenible, i conscienciar de les múltiples vides que pot tenir un objecte. En definitiva, es porta a la pràctica el concepte de les tres R (Reduir, Reciclar, Reutilitzar). També es vol fomentar l'intercanvi d'idees i de propostes pedagògiques entorn l'ús racional dels recursos i la reutilització dels materials de rebuig. Objectius que es treballen dins l'Agenda 21 Escolar.

A banda, una selecció de les millors obres d'aquesta mostra seran exposades a la Fira del Medi Ambient que se celebrarà dissabte 8 de juny a la rambla Principal. 

Relacionats

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Notícia

Butlletí