Nova edició del Concurs de Fotografia de Medi Ambient de Cornellà per mostrar la integració de la natura a la ciutat

17/04/2023 - 10:00

Fins al 28 de maig és obert el termini per participar en el Concurs de fotografia amateur de medi ambient que aquest any porta per tema “La integració de la natura en la ciutat“.​

Fins al 28 de maig és obert el termini per participar en el Concurs de fotografia amateur de medi ambient que aquest any porta per tema “La integració de la natura en la ciutat“. El concurs aquest 2023 arriba a la dinovena edició, i els premis que poden obtenir els guanyadors van dels 75 als 550 euros. L’objectiu d’aquest títol és fotografiar qualsevol element natural de la ciutat de Cornellà que exemplifiqui com podem conviure amb la flora i la fauna en el nostre entorn urbà.

Per tal de poder participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram o a Facebook amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquestes xarxes. Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #IntegracioNatura2023, ubicar-la geogràficament i publicar-la a les xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Concurs de fotografia del Festival Cinema Natura de Cervelló.​

Acte
09/02/2023 - 10:00
Casal la Montserratina. Plaça de la Constitució, 4, Viladecans.
Article


L’Espai Natural del Remolar-Filipines, a Viladecans, va estrenar el seu centre d’informació renovat i ho va fer coincidir amb la celebració del Dia Mundial dels Ocells, diumenge, 2 d’octubre.

Butlletí