Nova àrea de compostatge municipal de fracció vegetal a Montesquiu

09/09/2022 - 11:00

Montesquiu estrena un nou punt verd per a la gestió de restes de material vegetal procedent de la poda i neteja de jardins domèstics i espais verds municipals.

Els veïns i veïnes poden portar les restes vegetals a la zona de la deixalleria i dipositar-los en una de les dues zones senyalitzades segons la seva naturalesa: fracció vegetal petita no llenyosa (gespa, fullaraca i rams de flors, etc.) i fracció vegetal gran i llenyosa (resta de poda que requereix trituració prèvia).

La trituració i gestió de les restes seran a càrrec de l'Ajuntament i el compost que s'obtingui del procés, podrà ser utilitzat per veïns i veïnes com a fertilitzant de terres dels seus horts o jardins.

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Les Masies de Voltregà davant l'estancament del sistema actual de contenidors, implantarà un nou model de recollida residus. Es tracta de contenidors tancats, que només es podran obrir amb una targeta identificativa de cada habitatge o amb el mòbil.

Notícia

Taradell reparteix tres mil cubells amb xip per millorar la recollida de residus porta a porta. Amb aquesta mesura l'Ajuntament podrà implantar, en un futur, un taxa per generació i/o participació.

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Butlletí