Nou impuls a la recollida selectiva dels residus orgànics a Móra d'Ebre

29/06/2018 - 09:12

L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar el trasllat de la fracció orgánica des dels llocs on es generen els residus fins als contenidors situats al carrer. 

El dia 11 de juny de 2018 va tindre llocal Centre Cívic de Móra d’Ebre una reunió per a informar de l’inici d’una campanya per a repartir contenidors de 60 litres de capacitat a restaurants de la població, els dos col·legis, l’institut i la residència Natzaret.

Amb aquesta proposta de la Regidoria de Medi Ambient es vol potenciar la recollida selectiva de residus en l’àmbit dels grans productors de residus de la població.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
18/05/2022 - 09:00
Palau de Fires de Girona
Notícia
28 dels 36 dels municipis metropolitans encara no assoleixen l'objectiu europeu de reciclatge

L'any 2021 es van produir, a la metròpolis de Barcelona, 1.522.456 tones de residus, de les quals se'n van recollir selectivament un 38,1 %. Això suposa un total de 573.648 tones.

Article

Sant Just Desvern redueix en un 30% la quantitat de fracció resta generada a les llars, a través d’un programa individualitzat de sensibilització per a la millora de la gestió de residus i els contenidors intel·ligents. 

Es confirma el resultat positiu de la primera prova pilot a l’Estat Espanyol del projecte LIFE REthinkWASTE juntament amb els contenidors intel·ligents.

La ciutadania valora favorablement la implementació del model GxC (Generació per Coneixement) de comunicació bidireccional mitjançant missatgeria mòbil.

Butlletí