Montblanc impulsa la campanya Montblanc Entorn N@tural

21/07/2022 - 12:00

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va celebrar el 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc impulsa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, la campanya Montblanc Entorn N@atural, que té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes i també amb unes xerrades adreçades a les escoles per implicar als més joves.

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va celebrar el diumenge 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida. L’activitat, que coincidia amb el Dia Mundial del Medi Ambient, donava el tret de sortida “a les accions que neixen amb la voluntat de donar a conèixer la riquesa de l’entorn natural que té Montblanc i també la importància de preservar-lo” apuntava Santi Porta, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc.

Durant el mes de juny s'han fet activitats al barranc de la Pasquala i a la Vall, en un indret que es farà públic uns dies abans. Pel que fa a les conferències a les escoles es desenvoluparan durant el mes de setembre i es realitzaran a les escoles Les Muralles, Mare de Déu de la Serra, a l'Institut Martí l'Humà i també a Tilmar.

 


 

Relacionats

Notícia

L’IDAPA, l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Escola de Pastors i Pastores de Catalunya i la Universitat de Lleida organitzen el Congrés, que se celebrarà aquest octubre i comptarà amb 3 seus, el Pont de Suert, Amposta i Igualada.

Article

Les actuacions contemplen la preservació natural de l’ecosistema amb la supervisió dels tècnics municipals, Martí i Franch redactor del projecte, el Consorci del Besòs i l’ACA.

Acte

Butlletí