Montblanc impulsa la campanya Montblanc Entorn N@tural

21/07/2022 - 12:00

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va celebrar el 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc impulsa, amb el suport de la Diputació de Tarragona, la campanya Montblanc Entorn N@atural, que té com a objectiu la conscienciació ciutadana per garantir la preservació de la natura amb activitats ciutadanes i també amb unes xerrades adreçades a les escoles per implicar als més joves.

La primera de les activitats de preservació de l’entorn natural i de neteja es va celebrar el diumenge 5 de juny a l'entorn del riu Francolí i la Sallida. L’activitat, que coincidia amb el Dia Mundial del Medi Ambient, donava el tret de sortida “a les accions que neixen amb la voluntat de donar a conèixer la riquesa de l’entorn natural que té Montblanc i també la importància de preservar-lo” apuntava Santi Porta, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Montblanc.

Durant el mes de juny s'han fet activitats al barranc de la Pasquala i a la Vall, en un indret que es farà públic uns dies abans. Pel que fa a les conferències a les escoles es desenvoluparan durant el mes de setembre i es realitzaran a les escoles Les Muralles, Mare de Déu de la Serra, a l'Institut Martí l'Humà i també a Tilmar.

 


 

Relacionats

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Article

S’inicia el procés de participació ciutadana per redactar els seus Estatuts de l’Agència de la Natura de Catalunya

Notícia

Arrenca el procés participatiu, obert a tota la ciutadania, per a l’elaboració de l’Agenda Estratègica del Pirineu amb horitzó 2030. L’Agenda, impulsada per la Vicepresidència del Govern, serà el full de ruta per orientar el desenvolupament de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, Solsonès, Berguedà i Ripollès, prioritzant la dinamització econòmica, la sostenibilitat i l’arrelament de la ciutadania.

Butlletí